Speltips Real Valladolid – Barcelona 11/7: Fördel Barca

Simon Pålsson Publicerat: 11 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.
FC Barcelona har haft en ganska tung period på slutet, men måste nu vinna borta mot Real Valladolid i La Liga lördagen den 11 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det är 3-4 omgångar kvar att spela av den spanska säsongen och det är ett tufft läge som nu väntar för FC Barcelona, som gick in i säsongen med den stora målsättningen att ta ett nytt ligaguld. Som väntat blev det också strid med Real Madrid om det, och just nu ligger man som klar tvåa bakom suveränerna från huvudstaden.

För att kunna bärga den här mästartiteln behöver man med största sannolikhet vinna alla tre matcher som återstår – men det är egentligen ingenting som talar för att det ska räcka hela vägen. Snarare är det här helt upp till Real Madrid.

Formen är också ett litet frågetecken i FC Barcelona, efter poängtapp mot Sevilla, Celta Vigo och Atletico Madrid sedan omstarten. Men efter två raka vinster, om än knappt mot Espanyol senast, känns det kanske som laget är redo att avsluta säsongen starkt.

För motståndet i den här omgången står Real Valladolid, ett lag som spelat många täta macher på slutet och som är svåra att slå. Deras svaghet är dock offensiven och att vinna, eller dominera, sina matcher. Annars är det här ett lag som hade kunnat slåss högre upp i tabellen.

Just nu ligger man alltså på plats nummer 14 i tabellen, men med säkert avstånd ner till nedflyttningsplatserna. Det här kan vara den sista matchen för säsongen som verkligen gäller något för hemmalagets del. Är det läge att då gå ut med ett rejält bang?

Rekar i La Liga är ofta målspel

FC Barcelona har ett väldigt stort övertag på Real Valladolid och har vunnit nästan samtliga matcher de senaste säsongerna. Eller vad sägs om att man nu vunnit elva av de tolv senaste mötena? Det man ska ha med sig är dock att FC Barcelona förlorade så sent som 2014, då också på bortaplan. Men det är i för sig sex år sedan och mycket vatten har hunnit rinna under broarna sedan dess.

Real Vallaolid är allt som oftast ett lag som neutraliserar sina motståndare ganska bra, och då man inte heller är det allra mest offensiva laget spelar man många matcher som inte direkt blir målrika. Att nu under 2,5 mål varit ett speltips som suttit i 16 av lagets 20 senaste matcher på hemmaplan säger en hel del om sättet man vill ta sig an fotbollen.

Men med det sagt står man nu inför det som får anses vara en av säsongens tuffare utmaningar. Det gör att vi tror att man än hårdare går på att stänga ner och neutralisera motståndet.

Under 3 mål (asian handicap) spelas därför till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, lördag 11 juli 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo