Speltips, Rotherdam – Burnley 2/10: Vi hoppas dubbla pengarna

Simon Pålsson Publicerat: 2 oktober 2015

Två segrar på de två senaste matcherna är imponerande från Rotherdam United. Nu är frågan om man har kvar den energin när Burnley kommer på besök.

Det finns en hel del matcher som är väldigt svårbedömda på förhand och som därigenom är kluriga att spela på. När Rotherdam United får besök av Burnley väntar precis en just sådan tillställning, där båda lagen har en god möjlighet att faktiskt få med sig poäng från matchen.

Visst, Burnley får gälla som favoriter, åtminstone på pappret. Laget har inlett säsongen tämligen bra, men det är främst på hemmaplan som det blivit tydligt att laget har en extra växel i sig. På bortaplan har man haft det kämpigt, med en enda seger så här långt. Den kom mot Bristol City, men i övrigt har man alltså misslyckats att ta segrar.

I en jämn och tuff Championship kan det bli kostsamt med för många poängtapp och det gäller att Burnley nu hittar tillbaka till det vinnande spåret även på bortaplan. Den typen av poäng ligger till grund för att man till våren ska kunna fightas om en plats upp till Premier League igen.

Formstarka Rotherdam United väntar

Det första hindret på den vägen heter Rotherdam United. Laget ligger för nävarande precis över nedflyttningsstrecket och har haft det stundtals kämpigt så här långt. På sistone har man tagit två tunga segrar, mot Cardiff och därefter mot Birmingham, något som troligen höjt moralen rejält i laget.

Nu har man därmed klättrat något i tabellen och befinner sig på säker mark. Frågan är om man har kvar lite av den energin som låg till grund för de tunga segrarna mot Cardiff och Birmingham när nu nästa stora klubb kommer på besök.

Känslan är som sagt att Burnley får gälla som favoriter, men i våra ögon finns det mycket som pekar på att hemmalaget kommer att ställa till problem. Formen är den kanske starkast bidragande aspekten till den teorin och då känns det överraskande bra att spelbolagen dukat upp så pass höga odds.

Vi tror att hemmalaget kan knipa en pinne, men att det är bortalaget som tydligast går för segern. Därför spelar vi oavgjort i matchen (bortalaget inget spel) till 2,00 gånger pengarna hos Ladbrokes. Det betyder att vi får pengarna tillbaka vid seger för gästerna.

Speltips:

Speltips:  Oavgjort (bortalaget inget spel)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 2/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Rotherdam  3,30 ladbrokes logo
Oavgjort  3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Burnley  2,38 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål  2,20 williamhill logo
Under 2,5 mål  1,75 betway logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: