Speltips, San Jose Sharks – Anaheim Ducks 8/11: Får de igång offensiven?

Simon Pålsson Publicerat: 7 november 2015

Anaheim Ducks har haft det otroligt svårt på bortaplan den här säsongen. Frågan är om San Jose Sharks kan utnyttja det och ta en skön hemmaseger när de får besök av just Anaheim Ducks.

Det finns minst sagt goda möjligheter att få se en underhållande historia om du orkar hålla dig vaken till 04:30 natten till söndag. Anaheim Ducks åker då till San Jose för match borta mot Sharks. Det blir ett hett möte mellan två lag med stark offensiv.

Båda lagen har visat prov på problem med att konsekvent prestera bra den här säsongen. De blandar fantastiska prestationer med rena bottennapp, något som gör att båda harvar omkring strax under mitten i tabellen. Vad som är tydligt är dock att hemmalaget haft en fin offensiv under säsongen. När den stämmer är de alltid svårstoppade.

5-2 senast mot Florida Panther gör att de nu har gjort 20 mål på sex senaste matcherna. Det är ett facit som borde räcka ganska långt, men som i det här fallet givit tre segrar och lika många förluster.

Gästerna på väg uppåt

Efter en mörk period med fem raka förluster ser det något ljusare ut för gästande Anaheim Ducks, som kommer till matchen med två raka segrar. Visserligen är det två hemmasegrar, men vi kan bara anta att laget behövde den boosten.

Dessvärre har spelet hackat betänkligt på bortais under säsongen, med inte en enda seger på bortais så här långt. Det är anmärkningsvärt och det är någonting som helt klart talar för hemmalaget i den här matchen. Laget har dessutom haft klara problem med defensiven, inte minst på bortaplan, något som kan vålla problem – speciellt om San Jose Sharks trummar igång sin effektivitet i offensiven.

Hemmalaget får klara sig utan Ben Smith, Mike Brown och Raffi Torres, medan gästerna har en lång skadelista med bland andra Rickard Rakell, Kenton Helgesen, Ryan Getzlaf, Jiri Sekac och Josh Manson. Tunga namn och avbräck.

Vår känsla är att San Jose Sharks gäller som klara favoriter här och vi tror att de kommer att trycka in ett par puckar i matchen. Huruvida det räcker till seger är oklart, men att de gör över 2,5 mål i matchen till 1,88 gånger pengarna hos TitanBet är klart spelbart.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks över 2,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  TitanBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:30, söndag 8/11
TV:   viasathockey logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
San Jose Sharks  2,25 mybet logo
Oavgjort  4,00 ladbrokes logo
Anaheim Ducks  3,00 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,40 bwin logo
Under 5,5 mål  1,60 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: