Speltips, San Jose Sharks – Nashville Predators 29/10: Lite väl generöst odds

Simon Pålsson Publicerat: 28 oktober 2015

Nashville Predators reser till San José för en tuff bortamatch mot Sharks. Känslan är att spelbolagen ligger lite snett i värderingen inför matchen.

Ett formstarkt Nashville Predators mot ett San Jose Sharks som blandar väldigt bra prestationer med rena bottennapp. NHL-mötet natten till torsdag har fina förutsättningar att bli en trevlig historia och vi har fått en känsla för ett bra spel.

Båda lagen har nämligen imponerat stort med sin offensiv. Gästerna har gjort minst tre mål i fem av sina sex senaste matcher och har därutöver visat sig starka på bortaplan med tio gjorda mål på tre bortamatcher.

Totalt har laget bara förlorat två matcher så här långt, vilket gör att de placerar sig långt upp i en tabell över samtliga NHL-lag. En sådan tabell blir alltid haltande av en mängd olika anledningar, däribland antalet spelade matcher som skiljer sig enormt, men fyra segrar, två övertidssegrar och två förluster på åtta matcher är ett fint facit för Nashville Predators. Det är en sak som är säker.

Ett par målfester för San Jose Sharks

San Jose Sharks å sin sida har ett facit på fyra segrar, en övertidsseger och en tre förluster. Det är inte heller ett så dåligt facit efter åtta spelade matcher. Vad som förvånat så här långt är ojämnheten i prestationerna, där bland annat spelet på bortaspel blivit lidande med förluster mot New York Islanders (6-3) och New York Rangers (4-0) till exempel.

Men samtidigt har laget slagit både Washington Capitals och Los Angeles Kings på bortais. I båda matcherna smällde laget en fem mål. Minst sagt blandade prestationer, men när offensiven väl klickar ser det väldigt bra ut för San Jose Sharks.

Skadeläget ser tämligen bra ut i de båda lagen inför matchen. Hemmalaget får troligen klara sig utan Joonas Donskoi som ännu inte återhämtat sig från sin skada, medan Ben Smith även han är osäker till spel för fjärde matchen i rad efter att ha blivit träffad av en puck i huvudet. Gästerna ser ut att ha ett fläckfritt skaderegister och kan alltså mönstra full trupp.

Därför tycker vi oss se att målmöjligheterna i det här mötet är goda. Hos Bet365 kan vi spela över 5 mål i matchen (inklusive övertid) till fina 1,85 gånger pengarna. Då garderar vi oss dessutom för scenariot att matchen slutar 2-2 och går till förläning, vilket ger fem mål och pengarna tillbaka.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (inklusive övertid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:30, torsdag 29/10
TV:   viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
San Jose Sharks  2,48 redbet logo
Oavgjort  4,00 nordicbet logo
Nashville Predators  2,70 unibet logo
Över 5,5 mål  2,25 bwin logo
Under 5,5 mål  1,67 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: