Speltips, San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins 7/6: Allt hopp på hemmaformen

Simon Pålsson Publicerat: 5 juni 2016

San Jose Sharks behöver vinna sin andra raka hemmamatch för att kvittera till 2-2 i matcher mot Pittsburgh Penguins. Stanley Cup-finalen fortsätter natten till tisdag svensk tid.

Då fortsätter Stanley Cup-finalen med den fjärde matchen natten till tisdag svensk tid. San Jose Sharks lyckades reducera till 2-1 i matcher tack vare ett förlängningsmål i det senaste mötet.

Nu väntar den andra raka hemmamatchen för laget, vars fantastiska hemmaform sitter i sig. Den har varit med hela NHL-slutspelet och gjort att laget helt enkelt kunnat avancera hela vägen fram till en final.

Fokus inför match 4 är enkel: det handlar om att kvittera till 2-2 i matcher. San Jose Sharks har nackdelen att behöva vinna minst en match i Pittsburgh för att knipa pokalen, vilket gör att de inte heller har hård att tappa några vinster på hemmaplan.

Vi lägger alla ägg i hemmakorgen

Precis som inför den tredje matchen är vår känsla att San Jose Sharks blir starkast. Samtliga matcher så här långt har varit väldigt jämna och i ärlighetens namn kan det gå lite hur som helst i varje enskild match.

Känslan är dock att hemmaplansfördelen är av stor vikt, speciellt för Sharks del, mycket med tanke på deras fina hemmaform.

Gästerna får klara sig utan en rad spelare i den här matchen. Trevor Daley, Scott Wilson och Kevin Porter är troligen inte tillgängliga. Olli Maatta och Kris Letang är också osäkra. Tomas Hertl i San Jose Sharks ska testas sent.

Den raka ettan ger 2,40 gånger pengarna hos NordicBet. Det känns högt och spelas med gott självförtroende.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  02:00, tisdag 7/6
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo