Speltips, San Jose Sharks – St. Louis Blues 20/5: Nu har Sharks fått upp ångan

Simon Pålsson Publicerat: 18 maj 2016

1-1 i matcher efter två möten. Så är läget i konferensfinalen mellan San Jose Sharks och St. Louis Blues. Efter 4-0-vinsten senast är San Jose Sharks glödheta och känslan är att laget fortsätter på den inslagna vägen.

NHL-slutspelet ångar vidare. San Jose Sharks vänder nu hem efter två tuffa matcher i St. Louis, där laget vann den ena och snöpligt förlorade den andra med uddamålet. 1-1 i matcher från de två första mötena, båda på bortplan, är ett väldigt bra utgångsläge.

San Jose Sharks har nämligen visat sig vara ett väldigt starkt hemmalag. I kvartsfinalen mot Nashville Predators vann laget till exempel samtliga sina fyra hemmamatcher. Det imponerar. Å andra sidan förlorade de också tre raka bortamatcher, men den trenden har laget alltså redan brutit i den här matchserien.

4-0-segern i den senaste matchen mot St. Louis Blues vittnar också om San Jose Sharks fantastiska potential. Nu känns det som att ångan är uppe och det ska nog mycket till om laget inte fortsätter på den inslagna vägen när de nu ska spela inför sina egna supportrar.

St. Louis Blues då? Laget tog tre bortavinster i rad mot Dallas Stars i kvartsfinalen, men nu blir det nog tuffare. I ärlighetens namn har laget överskuggats av Sharks så här långt i matchserien. Då blir det också väldig tufft att behöva spela mot dem på bortaplan, där de alltså är väldigt starka.

Betway sticker ut med sitt odds

I hemmalaget är forwarden Matt Nieto tveksam till fredagens match. Han har fortfarande problem med benet och kommer att testas sent. För gästernas del finns det inga som helst avbräck att rapportera om. Med andra ord så kommer båda lagen med i stort sett bästa möjliga lag till matchen.

Vår känsla är att San Jose Sharks blir en svår nöt att knäcka för gästande St. Louis Blues, speciellt nu när laget fått upp ångan. 4-0-vinsten på bortaplan senast var en tydlig indikation på att laget har en väldigt hög nivå sina bästa stunder. Inför sin hemmapublik vill laget säkerligen prestera minst lika bra.

Därför tycker vi att Betway är oerhört generösa som ger hela 2,35 gånger pengarna för den raka ettan i matchen. Det går att jämföra med William Hill, vars odds på den raka ettan inte är mer än 2,00. Där kan vi verkligen prata om en distinkt skillnad. San Jose Sharks vinner (ordinarie tid) till 2,35 gånger pengarna blir helt enkelt vårt spel.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, fredag 20/5
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: