Speltips, St Louis Blues – Dallas Stars 29/11: Spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 28 november 2016

Blickarna riktas åt målmarknaden inför nattens NHL-match mellan St Louis Blues och Dallas Stars, som drar igång runt 02:00 svensk tid.

Endast två NHL-matcher står på schemat natten till tisdag svensk tid. Vårt fokus hamnar på den senare matchen mellan St Louis Blues och Dallas Stars, en match med goda förutsättningar att bli underhållande.

Det här är samtidigt två lag som båda finns med i slutspelsracet i den mycket täta NHL-tabellen, där det inte skiljer många poäng mellan toppen och botten. Det är nånstans här runt december som ligan brukar sätta sig, varpå matcherna som nu följer blir extra viktiga.

Känslan inför den här matchen är att den egentligen kan sluta lite hur som helst, men att det åtminstone bör bli en tämligen fartfylld historia. Detta bottnar kanske främst i att båda lagen visat upp tydliga defensiva brister under säsongsinledningen, med ett snitt över tre insläppta mål per match. Det duger inte riktigt.

Litet favoritskap för hemmalaget

Visst, matchen kan sluta lite hur som helst, men om vi ska välja vilket håll det lutar åt får det nog bli åt hemmalagets. Efter fem vinster på de sex senaste matcherna har laget avancerat en del i tabellen och visat att man faktiskt är att räkna med. Å andra sidan har det varit flera knappa segrar och känslan är att den fina resultatraden snart kan få sig en törn.

Mattias Janmark och Ales Hemsky missar båda hela säsongen, medan Johnny Oduya också är otillgänglig en längre period. Märk väl att Jiri Hudler varit krasslig under veckan och inte är fullt återställd än. Han lär testas sent. För hemmalagets del är Joel Edmundson och Alexander Steen osäkra kort, men båda sägs närma sig comeback.

Den känsla som vilar starkast hos oss är att det blir mål i den här matchen. Därför spelar vi över 5 mål, asian handicap (inklusive förlängning) till 1,71 gånger pengarna hos Betway (1 000 kronor). Vi får då pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, asian handicap (inklusive förlängning)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 29/11
TV:   viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: