Speltips, St. Louis Blues – New York Islanders 25/10: Ännu ett målspel

Simon Pålsson Publicerat: 24 oktober 2015

Målspelen på NHL har visat sig vara en guldgruva och då vore det väl onödigt att ändra på ett vinnande koncept när St. Louis Blues tar sig an New York Islanders?

Att spela överspel på New York Islanders har varit ett framgångsrecept den här säsongen. För vår del satt vårt speltips i matchen mellan New York Islanders och Boston Bruins till fina 2,02 gånger pengarna igår.

Knappt ett dygn senare tar sig New York Islanders till St. Louis för möte med Blues, en match som har minst sagt god potential att bli svängig.

Det här är nämligen två väldigt offensivt inriktade lag, något som synts på resultaten så här långt på säsongen. St. Louis Blues har faktiskt gårr väldigt bra och har vunnit fem av sina sju matcher så här långt. Offensivt ser det mycket bra ut och laget har på sina fem segrar tryckt in 19 puckar. Inte illa.

New York Islanders är giftiga

Förra säsongen var en indikation på att New York Islanders har någonting bra på gång. Då tog de sig hela vägen till slutspelet, mycket tack vare den fantastiska offensiven de visade prov på gång på gång.

Efter ett tufft dubbelmöte med de regerande mästarna Chicago Blackhawks precis i början av säsongen har New York Islanders nu hittat tillbaka till förra säsongens framgångsrecept. De spelar en snabb, frejdig och ständigt offensiv inriktad ishockey som ger en hel del mål.

21 gjorda mål på de fem senaste matcherna vittnar om att det finns en hel del offensiv kvalité i laget. Dessvärre släppte de in hela fem mål hemma mot Boston Bruins senast, något som gjorde att de förlorade matchen.

Att det skulle bli någonting annat än en målfest när de här båda lagen, St. Louis Blues och New York Islanders, drabbar samman känns osannolikt. 19 mål på de tre senaste inbördes mötena mellan lagen är tydlig statistik. Därför spelar vi över 5,5 mål i matchen till fina 2,10 gånger pengarna hos Betsson. Det är ett spel som suttit i de sex senaste matcherna mellan lagen.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål i matchen
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, söndag 25/10
TV:   viasatxtra logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
St. Louis Blues  2,05 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,05 betsson logo
New York Islanders  3,50 nordicbet logo
Över 5,5 mål  2,10 betsson logo
Under 5,5 mål  1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.

Oddsens motsvarighet i procent: