Speltips, Timrå – Karlskoga 6/12: Över sju mål i snitt

Simon Pålsson Publicerat: 6 december 2015

Timrå IK gästas av BIK Karlskoga i en av många hockeyallsvenska matcher under söndagseftermiddagen. Frågan är om måltrenden fortsätter?

Efter ha inlett säsongen aningen trevande ser det nu ut som att Timrå IK har hittat någon form av spel igen. På sistone har laget spelat klart bättre och faktiskt tagit ett par riktigt tunga segrar.

4-1 hemma mot topplaget Västerås senast är inte illa, för att nämna ett resultat som sticker ut på sistone. Intressant är dock ojämnheten i prestationerna. Laget förlorade nämligen mot Sundsvall för bara någon vecka sedan. Inte lika imponerande.

Nu väntar match hemma mot BIK Karlskoga, ett lag som det i stort sett alltid blir härliga matcher mot. Det är två lag som har en hög nivå, inte minst i offensiven, och som kan bjuda upp till riktiga fester när bitarna väl faller på plats.

Gästerna sprutar in mål

BIK Karlskoga är just ett sådant lag som fullkomligt sprutar in mål. Laget har gjort minst fyra mål i fyra av sina fem senaste matcher och ser allmänt giftiga ut.

På sistone har laget dock förlorat mot både Mora och Leksand på bortaplan, men i övrigt har Karlskoga en fin form. Som nämnts tidigare är det främst offensiven som imponerar och känslan är att det kan bli åka av mot Timrå.

Det har gjorts hela 23 mål på lagets tre senaste inbördes möten och det är snarare regel än undantag att det blir målrikt när de här båda lagen drabbar samman. Kul för den neutrala åskådaren, minst sagt.

Därför tycker vi att det finns fint värde i över 5 mål i matchen (pengarna tillbaka vid exakt fem mål) till 1,81 gånger pengarna hos Unibet. Det spelar vi med ett leende på läpparna.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 6/12
TV:    Matchen sänds inte på svensk TV.  (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Timrå IK  2,90 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort  4,45 betrally logo
BIK Karlskoga  2,15 betrally logo
Över 4,5 mål  1,58 betway logo
Under 4,5 mål  2,40 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: