Speltips, Tingsryd – Oskarshamn 11/10: Lite väl högt odds

Simon Pålsson Publicerat: 11 oktober 2015

Smålandsderbyt i Tingsryd är tillbaka. IK Oskarshamn kommer på besök och visst känns det som att spelbolagen undervärderar möjligheterna till skräll?

Ibland är spelbolagen lite väl generösa med sina odds. En sådan gång är nu, när Tingsryds AIF välkomnar IK Oskarshamn. I egenskap av hemmalag med väldigt fin form är det inte konstigt att Tingsryd gäller som favoriter, men frågan är om inte värderingen hamnat lite väl snett?

Faktum är nämligen att IK Oskarshamn också är ett formstarkt lag. Gästerna kommer till matchen med fyra raka vinster i bagaget och det finns ett härligt go i laget.

Med tanke på att det här är ett derby, närmare bestämt ett Smålandsderby, är utgången extra oviss. Det är allmänt att derbymatcher ofta lever sitt egna liv och med det i åtanke känns det än mer osannolikt att spelbolagen övervärderar Tingsryds favoritskap.

Raka tvåan närmare 4,00

Faktum är att den raka tvåan, det vill säga ett spel på ett formstarkt Oskarshamn, ger närmare 4,00 gånger pengarna. Det är naturligtvis alldeles för högt med tanke på den kvalité som laget besitter.

Nu är visserligen Tingsryd också inne i en härlig form, med fem segrar på de senaste sex matcherna. I ett derby kan dock allt hända och med tanke på att lagen inte har spelat mot varandra på ett par år lär det bli ett laddat möte.

Hur som helst tycker vi att spelbolagen undervärderar gästernas möjlighet till att plocka minst två poäng i den här matchen. Oskarshamn moneyline (det vill säga inklusive övertid) ger hela 2,75 gånger pengarna hos NordicBet. Vi tycker att det är bra betalt och hoppas helt enkelt på en bortaseger i Smålandsderbyt.

Speltips:

Speltips:  Oskarshamn vinner (inklusive övertid)
Odds:  2,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 11/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tingsryd  1,82 unibet logo
Oavgjort  4,25 comeon logo
Oskarshamn  3,85 expekt logo
Över 4,5 mål  1,80 betway logo
Under 4,5 mål  2,10 bwin logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: