Speltips, Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings 1/1: NHL Centennial Classic!

Simon Pålsson Publicerat: 31 december 2016

NHL fyller 100 år när vi nu befinner oss i 2017. Det firas med en trevlig utomhusmatch mellan Toronto Maple Leads och Detroit Red Wings. Här hittar vi ett fint speltips.

Nu ska här firas.

Toronto Maple Leafs och Detroit Red Wings gör upp i återkommande Winter Classic, en tradition som fortsätter i NHL och som går ut på att två av de stora lagen möts utomhus inför en väldigt stor publik.

Den här gången är det till och med lite extra. Det här blir nämligen ett firande av NHL, som år 2017 fyller 100 år. Därför heter den här matchen så mycket som NHL Centennial Classic. Därtill bör nämnas att Toronto Maple Leafs också firar 100 år i samband med matchen, eftersom de faktiskt varit på från början.

Det här blir för övrigt en repris på 2014 års Winter Classic, där Maple Leafs slog Red Wings med 3-2 efter straffläggning. Över 100 000 människor fanns på plats för att bevittna den matchen, som spelades på Michigan Stadium. Svindlande.

Det blir nog ingen målrik historia

Nu till själva matchen.

Maple Leafs har varit på resande fot den senaste veckan och avverkar fyra matcher på bortaplan i rad. Imponerande nog har samtliga slutat med en vinst. Det är med andra ord ett tämligen formstarkt hemmalag som kommer till den här drabbningen.

Red Wings å sin sida har varvat vinster med förluster under egentligen hela säsongen och det har inte varit annorlunda de sista veckorna. Det är svårt att få grepp om laget, helt enkelt.

Inte sällan blir matcherna mellan just de här båda lagen väldigt täta och sällan särskilt målrika. Det är någonting vi tar med oss inför matchen. Med tanke på att denna drabbning dessutom avgörs utomhus är förutsättningarna annorlunda i förhållande till vad spelarna är vana vid, något som ur vår synvinkel ytterligare talar för en lite målsnålare match.

Därför spelar vi under 5,5 mål till 1,75 gånger pengarna hos Betway (1 000 kronor).

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, söndag 1/1
TV:   tvtio logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: