Speltips, Vita Hästen – Pantern 12/10: Ett väldigt bra hemmalag

Simon Pålsson Publicerat: 12 oktober 2015

Med tryggheten av hemmaplan i ryggen går HC Vita Hästen in i den viktiga matchen mot gästande IK Pantern. Frågan är om gästerna kan skrälla?

IK Pantern såg till att överraska inledningsvis på säsongen, med flera iögonfallande skalper mot meriterat motstånd. Ju längre serien har lidit, desto svårare har skåningarna haft att hänga med i svängarna.

I skrivande stund är de inblandade i vad som kan komma att bli en bottenstrid, något som blir en direkt konsekvent av ett facit på tre segrar på elva matcher. På sistone har det sett väldigt mörkt ut och skåningarna har inte tagit poäng på fyra raka matcher. Tunga siffror.

Bättre ser det ut för HC Vita Hästen, ett lag som kan ha potentialen att blanda sig i uppflyttningsstriden på allvar. Då krävs dock stabilare prestationer och inte som nu när man vinner och förlorar matcher hit och dit.

Ett väldigt bra hemmalag

En sak har dock varit signfikativt för HC Vita Hästen under hela säsongen så här långt. Laget är väldigt starkt på hemmaplan och där vinner de ofta övertygande.

IK Pantern å sin sida har haft väldigt svårt på bortais, även fall de faktiskt sprattlade till och slog Almtuna med klara 1-4 på bortaplan.

Hur som helst är känslan att HC Vita Hästen med fyra av fem segrar på hemmaplan blir något för tunga i det här mötet, inte minst med tanke på gästernas risiga form och HC Vita Hästens fina hemmafacit. Hos Unibet kan vi spela HC Vita Hästen -1 (asian handicap) till 1,87 gånger pengarna och det känns bra. Det är ofta tal om komfortabla segrar på hemmaplan och med det i åtanke synar vi glatt vårt spel.

Speltips:

Speltips:  Vita Hästen -1 (asian handicap)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 12/10
TV:   cmoresport logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Vita Hästen  1,67 expekt logo
Oavgjort  5,20 comeon logo
IK Pantern  4,35 comeon logo
Över 4,5 mål  1,75 betway logo
Under 4,5 mål  2,06 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: