Speltips, Vita Hästen – Timrå 17/12: Upp på hästen igen

Simon Pålsson Publicerat: 17 december 2015

En hockeyallsvensk match återstår den här veckan, när Vita Hästen tar sig an Timrå. Spelbloggare.se har ett fint speltips inför matchen.

Det är juletider och det märks inte minst på spelschemat i Hockeyallsvenskan. Matchen mellan Vita Hästen och Timrå IK blir nämligen det sista hockeyallsvenska mötet den här veckan. Nästa omgång spelas inte förrän om fem dagar.

Det är inte vilket möte som helst. Både Vita Hästen och Timrå har verkligen hittat formen på sistone och har därigenom visat att de faktiskt är att räkna med. Trots att båda lagen inledde säsongen lite trevande finns de nu med precis under toppstriden.

Hemmalaget har inte mer än fyra poäng upp till tredjeplatsen, medan Timrå har ytterligare tre poäng. Det finns med andra ord stora möjligheter att göra den här säsongen till en succé för båda lagen. Vita Hästen förlorade visserligen borta mot Leksand senast, men hade dessförinnan fem raka segrar och totalt nio segrar på de tio senaste matcherna. Imponerande.

Timrå med imponerande trend

Timrå tar sig an den här matchen med en minst sagt imponerande trend i bagaget. Laget har vunnit sina fem senaste matcher och har totalt sju segrar på sina åtta senaste matcher. Om vi ska hitta någon svaghet är det bortaspelet. På hemmaplan har laget inte förlorat på närmare två månader.

På bortaplan däremot har det blivit förlust mot både Leksand och svaga Sundsvall ganska nyligen. Trots den fina formen finns det alltså vissa problem på bortais. Nu tar sig laget till en riktigt tuff bortamatch, mot ett lag som gärna hoppar upp på hästen igen efter förlusten senast.

Det känns som att det kommer påverka den här matchen. Därtill ska det sägas att Vita Hästen har två raka segrar mot just Timrå den här säsongen. Vi tror att det finns goda möjligheter till en tredje raka seger och spelar därför den raka ettan till 1,95 gånger pengarna hos Expekt.

Speltips:

Speltips:  Vita Hästen vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 17/12
TV:   Matchen sänds inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
HC Vita Hästen  1,95 expekt logo
Oavgjort  4,00 nordicbet logo
Timrå IK  3,75 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,94 betstarsknapp logo
Under 4,5 mål  2,00 ladbrokes logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: