Speltips, Washington Capitals – Arizona Coyotes 23/2: Dags att bänka dig!

Simon Pålsson Publicerat: 21 februari 2016

Washington Capitals fortsätter att ånga på i toppen av NHL-tabellen. Nu väntar möte med Arizona Coyotes, vars verklighet är en annan. Spelbloggare.se har ett fint speltips inför matchen.

NHL fortsätter i en rasande fart och i skrivande stund har det spelats närmare 60 omgångar i grundserien. I toppet av tabellen hittar vi Washington Capitals, som dessutom gjort ett litet ryck. Laget har smått fantastiska 36 vinser på sina 57 spelade matcher.

Just nu leder laget tabellen med nio poäng över tvåan Chicago Blackhawks, som dessutom har fem (!) fler matcher spelade. Här kan vi verkligen snacka ryck från Washington Capitals sida.

Nu väntar match mot ett Arizona Coyotes som inte är fullt lika formstarka, men som ändå visat prov på en del kvalité på sistone. Tre vinster på de fem senaste matcherna är inte så pjåkigt, men laget har fortfarande problemet att de släpper in på tok för många mål. Tack och lov finns det en hel del offensiv kvalité i laget, något som väger upp för de många insläppta målen. Ynka en av de tretton senaste matcherna har slutat med mindre än fem mål. Anmärkningsvärt.

Washington Capitals är giftigast

Inte nog med att Washington Capitals leder tabellen överlägset, de leder också målligan utan större konkurrens. 191 gjorda mål på 57 spelade matcher är ett galet facit och gör att laget nästan, nästan nosar på ett snitt på 4 gjorda mål per match. Galet.

När de här båda lagen, som båda har en offensiv identitet, drabbar samman brukar vi få se en hel del mål. Sex av de sju senaste inbördes mötena har bjudit på minst fem mål – ofta betydligt fler – och någonstans där känns det som att vi landar den här gången också.

Arizona Coyotes kommer till matchen utan målvakterna Anders Lindbäck och Mike Smith, samtidigt som Joe Vitale, Boyd Gordon och Oliver Ekman-Larsson också tros missa matchen. I hemmalaget är det bara Jay Beagle som är osäker till spel.

Vår känsla är att vi får se mål i den här matchen. Självklart är det hemmalaget som har störst möjlighet att göra flest mål, men vi vill inte underskatta ett Arizona Coyotes som gjort det till en vana att sprattla till med fantastiskt fina prestationer titt som tätt. Därför spelar vi över 5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,82 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem gjorda mål i matchen.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 23/2
TV:    viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Washington Capitals  1,85 bwin logo
Oavgjort  4,15 betsson logo
Arizona Coyotes  4,50 nordicbet logo
Över 5,5 mål  1,95 mybet logo
Under 5,5 mål  1,75 mybet logo

Oddsens motsvarighet i procent: