Speltips, Washington Capitals – Carolina Hurricanes 24/1: Skillnaden är för stor

Simon Pålsson Publicerat: 23 januari 2017

Det har smällt rejält i Washington Capitals senaste matcher i NHL. Laget fullkomligt sprutar in mål var de enda spelar. Fortsätter den trenden när Carolina Hurricanes nu kommer på besök?

NHL stormar vidare precis som vanligt. Den här natten tar vi oss an ett lag som onekligen stormar för tillfället, då i en positiv bemärkelse. Om du gillar offensiv och målinriktad ishockey har du kommit helt rätt.

Washington Capitals är nämligen i ett fullkomligt galet bra slag för tillfället. Laget sprutar in mål och har de senaste veckorna bjudit på flera helt fantastiska matcher, däribland 8-7-förlusten mot Pittsburgh Penguins. Det här med att göra sju mål, men ändå förlora. Det är rätt galet.

Nu väntar Carolina Hurricanes, ett lag som Capitals såklart ska slå. På hemmaplan bör det egentligen inte vara något snack, även fall Hurricanes sprattlat till lite den här säsongen och inte på något sätt är en slagpåse längre. Å andra sidan kommer laget till just det här mötet med tre raka – ganska tunga dessutom – förluster i bagaget. Då är det ingen höjdare att behöva ta sig an Capitals på bortaplan.

Favoritskapet är väldigt tydligt

Det går helt enkelt inte att blunda för var favoritskapet ligger inför den här matchen. Att hemmalaget kommer till matchen med förväntningarna på sina axlar säger sig själv.

Den fina formen är den kanske starkaste faktorn som talar för laget, men kom då också ihåg att Capitals på egentligen alla sätt är det starkare laget av de två. Hemmaplansfördelen ska väl också tas i beaktande.

Eddie Lack och Bryan Bickell ser ut att missa matchen för bortalagets del. I hemmalaget ekar skadelistan så gott som tom, men det är ändå osäkert huruvida John Carlson kommer att spela matchen. Det är hur som haver avbräck som båda lagen kan hantera.

Det raka spelet på hemmalaget (ordinarie tid) spelas till 1,83 gånger pengarna hos Titanbet (unik bonus på 2 000 kronor).

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 24/1
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: