Speltips, Washington Capitals – Minnesota Wild 27/2: Närmare dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2016

Washington Capitals tar sig an Minnesota Wild, vars formtopp ser ut att ha planat ut. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Nu står ännu en fullspäckad NHL-helg för dörren och inledningsvis väljer vi att fokusera på mötet mellan serieledande Washington Capitals och gästande Minnesota Wild.

Det var bara ett par veckor sedan som Minnesota Wild sparkade sin huvudcoach Mike Yeo, vilket föranledde en fin trend på fyra raka vinster. Därefter har laget dock kommit ner på jorden igen och förlorat två matcher, mot New York Islanders och senast mot Philadelphia Flyers.

Laget kan fortfarande nå en slutspelsplats, men då krävs att de hittar tillbaka till vinnarspåret. I ärlighetens namn är känslan att det här inte riktigt är lagets säsong och inte blir det lättare nu när de ska ta sig an de överlägsna serieledarna Washington Capitals på bortaplan.

Hela 44 vinster på 59 matcher

Det är inte särskilt konstigt att Washington Capitals toppar den totala NHL-tabellen överlägset. Laget har hela 44 vinster på 59 matcher, varav sju kommit efter förlängning. Det är ett smått otroligt facit och bådar minst sagt gott inför det kommande slutspelet.

Inte nog med att Washington Capitals sprutar in mål, de har också en fin förmåga att inte släppa in särskilt många. Den kombinationen gör att laget nu känns som en titelutmanare, på fullt allvar.

Två förluster under februari, varav en senast mot Montreal Canadiens, är inte på något sätt alarmerande, utan Washington Capitals ser ut att fortsatt vara i bra slag. Det ser helt enkelt lovande ut inför det kommande slutspelet.

Inför den här matchen saknas MikeWeber och Jay Beagle i hemmalaget, medan gästerna får klara sig utan Jonas Bordin, Jason Zucker och Zach Parise. Tyngre avbräck för gästerna helt enkelt.

Hos Redbet får vi närmare dubbla degen – 1,98 – för den raka ettan och det tycker vi är ett bra spel av tre anledningar. Washington Capitals är för det första ett bättre lag. För det andra ser Minnesota Wild ut att vara på väg in i en ny negativ trend. Sist, men inte minst, har Washington Capitals två raka inbördes segrar (båda på bortaplan) och ser ut att trivas mot just Minnesota Wild.

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, lördag 27/2
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Washington Capitals  1,98 redbet logo
Oavgjort  4,05 betsson logo
Minnesota Wild  3,55 nordicbet logo
Över 2,5 mål  2,20 unibet logo
Under 2,5 mål  1,67 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: