Speltips, Winnipeg Jets – Boston Bruins 18/10: Klar målrik trend

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2016

Förutsättningarna är närmast optimala inför matchen mot Winnipeg Jets och Boston Bruins i NHL – åtminstone om du vill se mål. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

NHL-säsongen river vidare med en drös matcher natten till tisdag svensk tid. Klockan 02:00 är det dags för Winnipeg Jets att ta sig an Boston Bruins på hemmaplan. Det här är ett Boston Bruins som följde upp sin fina premiärvinst mot Columbus Blue Jackets med att förlora borta mot Toronto Maple Leafs igår.

Det är med andra ord ett Boston Bruins som gör sin tredje bortamatch på lika många omgångar och som gärna plockar några poäng till inför sina tre kommande hemmamatcher, som startar med matchen mot New Jersey Devils om två dagar.

På sina två inledande matcher har ett annars tätt och defensivt starkt Boston Bruins faktiskt släppt in hela sju mål. Det är inget vidare facit. Å andra sidan har laget gjort lika många mål framåt och ser allmänt giftiga ut. Den trenden hoppas vi håller i sig över mötet med Winnipeg Jets också.

Mål, mål och åter mål

Målrika matcher har varit verkligheten även för Winnipeg Jtes i inledningen av den här säsongen. I premiären hemma i Winnipeg lyckades laget knipa två poäng efter förlängningsvinsten mot Carolina Hurricanes. Den matchen slutade till slut 5-4.

I match nummer två blev Minnesota Wild aningen för svåra, men även där fick publiken se gott om mål. Slutresultatet skrevs till 4-3. Det finns med andra ord ett tydligt samband mellan de här båda lagen – nämligen en fin offensiv, men en defensiv som inte riktigt verkar vara på plats än.

Därför känns överspelet i den här matchen synnerligen intressant. Hos NordicBet betalar över 5,5 mål hela 2,25 gånger pengarna. Det synar vi med glädje. Märk väl att gästerna saknar Kevan Miller och Frank Vatrano, medan Adam McQuaid, Patrice Bergeron, David Backes och Tuukka Rask är osäkra till spel. Bryan Little kan komma att missa matchen för hemmalaget.

Om du spelar mycket på ishockey rekommenderar vi varmt att du registrerar ett konto hos NordicBet. I skrivande stund har vi glädjen att erbjuda en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel hos just NordicBet. Klicka här för att registrera dig och låsa upp bonusen!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  02:00, tisdag 18/10
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: