Stryktipset / EttKryssTvå system och tips inför samtliga matcher

Spelbloggare ser till att varje helg, inför varje lördag, presentera ett förslag på vilken som är den bästa raden inför Stryktipset. Här föredras Betsson och deras version EttKryssTvå som har garanterad utdelning och högre odds men det är samma 13 matcher i både Stryktipset som EttKryssTvå så vårt system kan anvädas oavsett vad ni föredrar.

Stryktipset / EttKryssTvå system & speltips

Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Genom att ta del av vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå under söndagen kan 768 kr omvandlas till drygt 1,2 miljoner kronor. Matcherna kan lika väl ...
21 september 2019 Manchester City Watford Speltips

En bit över 760 000 kronor kan bli dina! Ta del av vårt spelförslag från lördagens EttKryssTvå, med samma matcher som i Stryktipset, och storkovan ...
10 december 2017 EttKryssTvå Europatipset

Nedan kommer Spelbloggares spelförslag inför söndagens EttKryssTvå - samma matcher som i Europatipset - och vi håller tummarna för 13 rätt och en storslam.
10 mars 2018 West Bromich Leicester Speltips

Lördagens spelförslag från Betssons EttKryssTvå, samma matcher som i Stryktipset, kan omvandla 384 kronor till nära på 1,1 miljon.

 

Stryktipset är en institution i Sverige och går att härleda tillbaka till tiden med TipsExtra. Spelbloggare vill naturligtvis inte vara sämre än att varje vecka presentera ett förslag på system och Stryktipsrad. Ofta blir det i samband med lördagens matcher i Premier League och Championship. Det här är helt gratis för våra läsare och kan fungera som bra inspiration när du ska konstruera din egen rad.

Här väljer vi att använda oss av en lite annan version på Stryktips, istället för den vanliga från Svenska Spel. Vårt val har nämligen fallit på Betssons motsvarande version EttKryssTvå. Den fungerar precis på samma sätt och har samma 13 matcher, dessutom i samma ordning. Dock har den en rad fördelar, som att det är garanterad utdelning, högre odds och på många sätt enklare att lämna in via appen eller hemsidan.

Lördagens rad presenteras tillsammans med långa och initierade motiveringar inför varje match, för att se till att dels förklara hur tankarna har gått inför matchen, men också för att hjälpa till med information till läsaren, som sedan kan lägga sin egen rad.

Den som väljer att streama matcherna, kanske via Viaplay, kan också se till att hela tiden följa resultatet för din och vår rad. På så sätt går det att njuta mer av fotbollen, samtidigt som du har nytta av våra speltips och rekar.

Dagens bästa speltips och rekar

Spelbloggare är en sajt som erbjuder gratis speltips och rekar från matcher runt om i Europa, både vad gäller fotboll och ishockey. Speltips från Premier League, rekar från La Liga och bets på Champions League är bara några av många exempel på ligor som vi bevakar varje år, varje månad, varje vecka och varje dag.

Dagens bästa speltips presenteras i välgrundade analyser inför matcherna, med matchens bästa odds, startelvorna inför matchen, inbördes statistik mellan lagen och annan matnyttig information som du behöver för att placera dina spel. Den som är intresserad av betting gör klokt i att också lägga ner tid på research inför matcherna du tänker placera spel på, vilket är precis där vi kommer in i bilden. Hos oss betalar du nämligen inte en krona för att ta del av väldigt bra speltips, odds, rekar och analyser inför dagens bästa matcher.

Gratis erbjudanden och unika bonusar

Tanken är att med hjälp av att vi nu är en stark aktör på marknaden hela tiden kunna erbjuda våra läsare gratis erbjudanden och andra bra kampanjer, så som unika bonusar med spelbolag. På så sätt är tanken att kunna erbjuda våra läsare bästa möjliga förutsättningar i deras betting.

Hos Spelbloggare kan du alltså varje dag få ta del av dagens bästa speltips från ligor runt om i Europa så som Premier League, La Liga, Serie A, Champions League och Allsvenskan. Det kostar ingenting. Våra rekar är alltså helt gratis och är till för att hjälpa dig bli en bättre spelare och lägga bättre bets.

By