Gratis stream & odds inför Franska Öppna (Roland Garros) 2019!

Simon Pålsson Publicerat: 20 maj 2019

Annons:

Streama sommarens första Grand Slam-turnering i tennis, Franska Öppna 2019, helt gratis. Utan kostnad kan du därmed följa världens bästa tennisspelare i Roland Garros tack vare kostnadsfri livestreaming. 

Streama Franska Öppna 2019 gratis:

Unibet är ett av den svenska spelmarknadens allra mest väletablerade alternativ för betting på tennis och streaming från några av världens största event. 

Franska Öppna 2019 streamas helt gratis hos Unibet och för din del gäller det att vara kund hos spelbolaget samtidigt som du har ett positivt saldo på ditt spelkonto. Då kvalificerar du dig till att få titta på matcherna från Roland Garros. 

Märk väl att Unibet också sänder massvis med annan högklassig sport och att du i nuläget också får ta del av en fin bonus om 500 kronor som ny kund. Registrera dig via knappen nedan!

Annons:  Registrera dig hos Unibet – få bonus upp till 500 kronor!

Regler & villkor gäller. 

Vilket namn är korrekt för Franska Öppna?

På svenska kallas turneringen i Paris allra oftast för Franska Öppna eller möjligen Franska Öppna Mästerskapen. Men turneringens officiella namn är numera Roland Garros, även French Open är det namn som ofta figurerar i engelsktalande medier. 

När avgörs Franska Öppna 2019?

Redan den 20 maj 2019 inleds kvalet till huvudturneringen i Franska Öppna (Roland Garros) med bland annat Mikael Ymer och Elias Ymer som två av flera tävlanden. En vecka senare, söndagen den 26 maj 2019, är det dags för den första omgången i både herr- och damturneringen. Finalen i Franska Öppna 2019 spelas söndagen den 9 juni.

TV-tider, tablå och fakta om var Franska Öppna sänds? 

Det är Discovery Networks som äger den svenska rättigheten för Roland Garros/Franska Öppna även 2019. Det gör att du följer matcherna via Eurosport 1 och Eurosport 2, men du som dessutom investerar i ett streamingkonto på Eurosport Player kan se samtliga matcher. 

Men hos Unibet är det alltså helt gratis att följa matcherna från turneringen, vare sig det rör sig om Roger Federer, Novak Djokovic, Elias Ymer eller Rafael Nadal. 

Vilka är favoriter inför Franska Öppna 2019 enligt oddsen? 

När det handlar om turneringar på grus är det Rafael Nadal som nästan alltid får klä sig i rollen som favorit på förhand. Det är den givna kungen av grus som underlag och spanjoren blir att räkna med även 2019. I sin karriär har han totalt 17 (!) vinster i Grand Slam, varav hela nio av dessa i Paris. 32-åringen har haft en del skadeproblem men ser nu starkare ut än på länge och vann Italian Open så sent som förra veckan. 

Roger Federer dras med en del skadebekymmer och får troligen svårt att klara sig långt in i Franska Öppna 2019, men Novak Djokovic och Dominic Thiem ses som fina utmanare till 3,25 respektive 7,00 gånger insatsen hos Unibet. 

Elias Ymer ger hela 2100 gånger insatsen att vinna sin första Grand Slam i karriären. 

Rafael Nadal – 2,10 
Novak Djokovic – 3,25
Dominic Thiem – 7,00
Roger Federer – 21,00
Stefanos Tsitsipas – 21,00
Alexander Zverev – 34,00
Juan Martin Del Potro – 51,00 

Samtliga odds är hämtade från Unibet. 

Speltips från Franska Öppna 2019? 

Spelbloggare.se kommer att erbjuda sina läsare speltips från Franska Öppna under hela turneringen, från kvalspelet med svenska inslag till huvudturneringen på såväl herrsidan som damsidan. Finalveckan, som inleds måndagen den 3 juni, kommer att bevakas intensivt med speltips och rekar från samtliga stora matcher – helt kostnadsfritt. 

Odds, förutsättningar och allt du behöver veta inför omgångarna i Grand Slam-turneringen i franska Paris finns alltså här på sajten. 

Vanliga frågor inför Franska Öppna 2019?

Var spelas mästerskapet? Paris, Frankrike
Hur kan man streama French Open gratis? Hos Unibet. Läs mer ovan.
När spelades första Roland Garros? Anor sedan 1891, i nuvarande form sedan 1925.
Vilket underlag spelas turneringen på? Grus (clay).