Speltips Frances Tiafoe – Ugo Humbert 17/8: ATP Cincinatti

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2021

Frances Tiafoe gäller som underdog inför mötet med den stora franska talangen Ugo Humbert på hemmaplan i ATP Cincinatti.

Frances Tiafoe - Ugo Humbert

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det närmar sig årets sista Grand Slam-turnering och för flera spelare handlar det nu om att försöka rätta kroppen efter att spela på den amerikanska tennistouren. För det är som bekant där som US Open ska spelas senare i höst.

Nu spelas också många stora turneringar som lockar merparten av tourens storspelare och som därmed fungerar som väldigt bra uppladdning.

En spelare som har förhoppningar om att ta sig ett par omgångar in i US Open är den amerikanske talangen Frances Tiafoe, som varit en del av Next Gen-tävlingarna sista åren och som många hoppas ska ta nästa steg.

Men personligen tycker jag att Frances Tiafoe har stått och stampat ett tag, och den här säsongen har egentligen inte varit en vidare bra period för amerikanen.

Nu ska han spela mot en annan spelare född 1998, i form av fransosen Ugo Humbert. I mina ögon en klart mer spännande spelare med högre höjd.

100 kronor freebet just nu! Vill du lägga ett spel utan att behöva riskera någon insats? Då är ett freebet precis vad du letar efter. Mr Green erbjuder nu alla kunder ett sådant. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formen talar för Ugo Humbert

Frances Tiafoe gäller också som spelbolagens klara underdog inför den här matchen – och konstigt vore annat med tanke på den form som Frances Tiafoe har haft på senare tid.

I ATP Toronto kunde Frances Tiafoe i för sig vinna mot Denis Shapovalov, men där har vi en spelare som inte har lyckats resa sig alls efter att han åkte ut snöpligt ur Wimbledon tidigare i somras. Det var en tung förlust som fick honom att gråta hejdlöst på planen efter matchen – och som verkar vara ett mentalt hinder fortfarande.

Men hur som helst skrämmer Frances Tiafoe inte just nu och jag litar på att Ugo Humbert, som har ett par starka skalper bakom sig och som jag tror har något stort på gång i sin karriär generellt, tar tag i den här matchen.

Ugo Humbert vinner spelas till 1.58 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ugo Humbert vinner
Odds: 1.58
Bolag: Mr Green
Spelstopp: Tidigast 16:00, tisdag 17 augusti 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: