Speltips Hubert Hurkacz – Daniil Medvedev 6/7: Wimbledon

Simon Pålsson Publicerat: 6 juli 2021

Wimbledons andra vecka står för dörren. Kan Hubert Hurkacz skrälla sig förbi Daniil Medvedev, eller tar det stopp i omgång fyra den 5 juli 2021?

Hubert Hurkacz - Daniil Medvedev

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att det är imponerande att ta sig hela vägen fram till den fjärde rundan i Wimbledon för en ung spelare som Hubert Hurkacz råder det ingen tvekan om, men man måste också ha med sig vilken väg spelarna har haft i lottningen för att kunna göra en rättvis bedömning.

Med en första match mot Lorenzo Musetti, ett andra möte med Marcos Giron och nu senast Alexander Bublik kan man argumentera för att Hubert Hurkacz har haft en överkomlig och ganska enkelt lottning genom hela Wimbledon.

Det är ett påstående som stärkts av det faktum att Hubert Hurkacz har varit klar oddsfavorit inför samtliga sina matcher hittills i turneringen. Å andra sidan har Hubert Hurkacz också levt upp till förväntningarna, tagit sig vidare från varje match – och dessutom inte tappat ett enda set hittills på gräset i London. Det är imponerande.

Men på måndagen står Hubert Hurkacz inför sin svåraste match hittills när Daniil Medvedev står på andra sidan. Det är alltid en tuff utmanare och motståndare, inte minst nu när han är sugen på att faktiskt vinna en stor titel.

Daniil Medvedev har haft en rakt igenom svårare lottning än Hubert Hurkacz, men har också varit favorit i samtliga tre omgångar hittills. Det har dock kostat ett set mot grässpecialisten Jan-Lennard Struff och nu senast två set mot svårspelade Marin Cilic.

SVERIGES BÄSTA BONUS? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta bonus hos Lucky Sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hubert Hurkacz kan ta ett set

Enligt spelbolagen är det mesta som upplagt för Daniil Medvedev här och man tror inte minst att ryssen ska kunna städa av det här utan att tappa set mot Hubert Hurkacz. Men då ska man komma ihåg att han trots allt redan tappat tre set i turneringen.

Det är inte heller så att Hubert Hurkacz är en spelare som man kör över hur som helst. Det må vara så att Hubert Hurkacz inte är som allra bäst på gräs, något han visade i både ATP Stuttgart och ATP Halle veckorna innan Wimbledon, men i Wimbledon har Hubert Hurkacz trots allt imponerat hittills.

Med sina 196 centimeter är Hubert Hurkacz en stark servespelare och som bekant gynnas ofta sådana på gräs. Det gör att jag tror att han åtminstone kan göra ett par av seten riktigt långa, även om han kanske inte räcker till i slutändan.

Hubert Hurkacz över 14,5 game totalt i matchen spelas till 1.84 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hubert Hurkacz över 14,5 game
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 15.15, måndag 5 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: