Speltips inför Alexander Bublik – David Goffin 6/2: ATP Montpellier

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2020

David Goffin är rimligt nog spelbolagens favorit inför torsdagens möte med Alexander Bublik i ATP Montpellier.

Annons:

Det är ny vecka, och då spelas det ny tennis någonstans i världen. Just den här veckan spelas det faktiskt turneringar i såväl Sydamerika som Europa. Men efter att vi tagit en tripp till Australien förra veckan riktar vi nu om fokus till mer av hemmaplan.

ATP Montpellier är en turnering som lätt hamnar lite i skymundan, men som i våra ögon år efter år visar att den kan vara intressant. Det faktum att turneringen är insprängd direkt efter Australian Open gör att man sällan (eller aldrig) kan få de allra största namnen att komma, men just i år finns det många namn som hör hemma på rankingen 10-30 i världen. Det gör att nivån ligger på en bra höjd.

I den andra omgången ska vi här få se mötet mellan Alexander Bublik och David Goffin, en av flera seedade spelare. Belgaren kliver in i turneringen först nu och har lite press på sina axlar. Det här är rimligen en bra titelchans för honom.

I sin karriär har han tidigare lyckats vinna fyra titlar och det finns såklart en förhoppning om att väldigt snart ta sin femte. Just nu är David Goffin rankad som nummer sju i världen och för att hålla den platsen gäller det att han gör det fint under våren.

Annons:

En klar favorit

Alexander Bublik då? Alexander Bublik är faktiskt en ganska spännande talang och vid sin ålder på 22 år har han alla möjligheter att växa ytterligare. För den som inte har djupkollen på tennisvärlden kan man jämföra honom lite med Mikael Ymer. En ung spelare med fin talang.

Alexander Bublik har fördelen av att vara väsentligt längre och har 198 centimeter till sin fördel. Däred har han en fin serve. Numera bor Alexander Bublik i Ryssland, men han har sina rötter i Kazakstan. Däremot ska sägas att Alexander Bublik faktiskt är född i Ryssland och således har en stark koppling dit sedan tidigare.

Med allt det här sagt är David Goffin en klart bättre spelare – och är han bara på humör ska han vinna kontrollerat här. Någonting annat vore en skräll. Och en ordentlig missräkning för belgaren.

David Goffin -3,5 game spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: David Goffin -3,5 game
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tidigast 14:00, torsdag 6/2
TV:   –
Stream:   –

 
Annons:


Annons: