Speltips inför Andrey Rublev – Matteo Berrettini 2/9: Solklar favorit i US Open

Simon Pålsson Publicerat: 2 september 2019

Det blir ett rakt spel inför mötet i den fjärde omgången av US Open mellan Andrey Rublev och Matteo Berrettini måndagen den 2 september 2019.

Annons:

Efter en intensiv första vecka i US Open är det nu dags för den andra veckan i det som faktiskt är säsongens och årets allra sista Grand Slam-turnering. US Open går in i finalveckan med samtliga stora namn kvar i turneringen, men med ett par skrällar som också tagit sig långt.

Det är i sig ingen större skräll att en spelare som Andrey Rublev tagit sig hela vägen fram till en fjärde runda i US Open – den potentialen har ryssen utan någon som helst tvekan – men med tanke på vilka matcher som han har fått genomlida är det synnerligen imponerande.

Andrey Rublev har bevisligen prickat formen bra och är riktigt het för närvarande. Så här långt har Andrey Rublev nämligen slagit ut Stefanos Tsitsipas, Gilles Simon (i för sig på walk over) och Nick Kyrgios. Inte minst den sista vinsten sticker ut med tanke på att han dessutom knep den i tre raka set och därmed slog ut australiensaren Nick Kyrgios utan att behöva förta sig. Det är alldeles givet så att Andrey Rublev har hittat någon form av superform just nu.

Rysk vinst i US Open

Matteo Berrettini är nu det motstånd som väntar i den fjärde omgången och även fall italienaren är bättre rankad är vi inte säkra på att det faktiskt är en bättre fotbollsspelare. I vår värld har han inte hellre visat några större imponerande insatser så här långt i US Open. Richard Gasquet, Jordan Thompson och Alexei Poyrin är väl trots allt spelare som Matteo Berrettini ska kunna slå utan att förta sig numera? Det vågar vi i alla fall påstå. Dessutom har Matteo Berrettini tappat set i samtliga tre matcher hittills.

Det här är två spelare som har spelat mot varandra två gånger i så kallat vuxen ålder. då har spelarna en varsin seger, men det var Andrey Rublev som vann det senaste mötet. Det spelades också på hardcourt, men i februari månad i franska Marseille. Dessutom spelade man mot varandra back in the days – då i Wimbledons juniorturnering. Andrey Rublev vann den matchen.

Hur som helst tycker vi att formen pekar på ryssen här.

Andrey Rublev spelas till 1,54 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Andrey Rublev vinner
Odds:  1,54 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  Tidigast 17:00, måndag 2/9
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo