Speltips inför Daniil Medvedev – Rafael Nadal 8/9: Final i US Open

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2019

Det finns en tydlig favorit inför finalen i US Open mellan Daniil Medvedev och Rafael Nadal söndagen den 8 september 2019.

Annons:

Efter två veckors topptennis är det äntligen dags för den stora finalen i US Open. Förra året var det Novak Djokovic, men den här sommaren har serben inte ens chansen att försvara sin titel. Det är nämligen Daniil Medvedev och Rafael Nadal som gör upp om titeln den här gången.

På förhand är det Rafael Nadal som gäller som solklar favorit och att oddset är så lågt som 1,20 gånger insatsen på en spelare i en Grand Slam-final är såklart anmärkningsvärt. Å andra sidan är det turneringens högsta odds på Rafael Nadal, en spelare som varit favorit från första stund och som stärkt sitt favoritskap allt eftersom drakarna Roger Federer och Novak Djokovic ramlat ut.

I semifinalen mot Matteo Berrettini var han illa ute i det första setet, men kunde resa sig och verkligen spela bra i tiebreaket. Därefter kunde han segla hem vinsten på ett ganska behagligt vis och vinna med totalt 3-0. Det gör att spanjoren inte direkt har trötta ben inför finalmatchen.
Annons:

Guldläge att störa

Enligt egen utsago klev ryssen Daniil Medvedev in i den här turneringen med tunga ben, ett tungt huvud och lite sviktande motivation. Men efter den första omgången hittade Daniil Medvedev snabbt någonting att irritera sig på och därmed alstra energi ifrån.

Daniil Medvedev hamnade snabbt i luven med publiken i New York. Det är allmänt känt att tennispubliken i USA är lite annorlunda gentemot i övriga delar av världen. Här håller man inte lika hårt på att vara tysta och inte häckla spelarna.

Men Daniil Medvedev kunde alltså alstra energi från det här och har nu snarare blivit lite av en publikfavorit efter att ha vunnit match efter match. 3-0 i semifinalen mot Grigor Dimitrov, samma spelare som slog ut Roger Federer, imponerar duktigt och gav dessutom ett skönt klirr i kassan för oss.

Nu tror vi på att Daniil Medvedev gör det här till en sevärd final, även om han inte räcker hela vägen fram.

Över 33,5 game spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 33,5 game
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  22:00, söndag 8/9
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo