Speltips inför Filip Krajinovic – Yoshihito Nishioka 18/10: Stockholm Open

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2019

Det är dags för kvartsfinaler i Stockholm Open där Filip Krajinovic är ett av namnen värda att ta i beaktning. Nu möter han Yoshihito Nishioka på fredagen.

Annons:

Det har varit fin underhållning i Stockholm Open under inledningen på den här veckan, men nu framåt helgen hettar det till på allvar när det är dags för kvartsfinaler. En spelare som har presterat över förväntan är Filip Krajinovic, som nu möter Yoshito Nishioka.

Utan att underskatta motståndet som nu kommer är frågan om Filip Krajinovic inte står inför en lättare uppgift i kvartsfinalen än i åttondelsfinalen. I den vann han mot Daniel Evans i tre set efter en mycket intressant historia som svängde fram och tillbaka.

Det är ingen hemlighet att Filip Krajinovic har en fin talang och i sina bästa stunder spelar en väldigt bra tennis. Det är få spelare som har en så fin bollträff som Filip Krajinovic har i stunder. Det gör att vi alltid har ett gott öga till honom.

Med det sagt har han halkat ner fyrtiotalet placeringar på rankingen efter att Filip Krajinovic tidigare var nummer 26 i hela världen. Det finns dock en hel del som talar för att 27-åringen ska kunna komma tillbaka igen.

Annons:

Filip Krajinovic vinner

Yoshihito Nishioka är alltså motståndet som nu väntar och han har också överpresterat sett till förväntningar. Inför turneringen fanns det klara frågetecken kring hur Yoshihito Nishioka skulle kunna ställa om till att spela på europeisk mark, samtidigt som han visat lite halvsvag form i både Shanghai och Tokyo i inledningen av oktober.

Men så här långt har Yoshihito Nishioka presterat över förväntan och står på två raka vinster i turneringen. Japanen vann både mot Radu Albot och Taylor Harry Fritz här i inledningen. Det imponerar från 24-åringen som nu är rankad som 74 i världen.

Men nu är det lite skarpare läge och då tänker vi oss att Filip Krajinovic steppar upp en nivå till. Det känns som att hans rutin kan fälla avgörandet.

Filip Krajinovic vinner spelas till 1,66 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Filip Krajinovic vinner
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 18/10
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 
Annons: