Speltips inför Kei Nishikori – Quentin Halys 26/5: Hemmahoppet i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2019

Quentin Halys har enligt vårt speltips en viss möjlighet att skrälla i den första omgången av Franska Öppna när japanen Kei Nishikori står för motståndet.

Annons:

Då är vi äntligen framme vid inledningen på årets andra Grand Slam-turnering. Precis som i närmare hundra år kommer Franska Öppna Mästerskapen nu att spelas på gruset i den franska huvudstaden Paris. Precis som vanligt förväntas en stor publik komma dit för att stötta spelarna och se tennis av yttersta världsklass.

I ett försök att undgå riskerna för regn och inte riskera att spelschemat blir alldeles för tight kommer turneringen nu att smygstarta redan på söndagen. Den 26 maj är det alltså dags för den första omgången i huvudturneringen, en omgång som sedan löper över måndagen också. Det kommer att bli ett par riktigt intensiva veckor med högklassig tennis nu och skrällchansen har sällan känts större. 

I den första omgången kommer en hel del fransoser att kliva in och som vanligt kommer dessa att få ett extra stöd från läktarplats. Det är inte ovanligt att lokala spelare också höjer sig ett par snäpp på hemmaplan. En sådan som Quentin Halys har förmodligen drömt om att spela på gruset i Paris i hela sitt liv. 22-åringen får nu en riktigt tuff lott direkt mot japanen Kei Nishikori. 

Underskatta inte Quentin Halys 

Nu ska sägas att Quentin Halys inte är en spelare som vanligtvis huserar i toppen av världstennisen direkt. Just nu är han rankad runt 150 i världen och spelar mest Challenger-tennis, men ett par ATP-turneringar här och där gör att Quentin Halys ändå samlat på sig viss erfarenhet. 

Under kvalveckan har vi fått se flera fransoser imponera i sitt spel med ett stort mod och det är ungefär vad vi förväntar oss av den uthållige Quentin Halys. Det är en spelare med många utvecklingsområden, men det är också en spelare som har huvudet på rätt ställe. Det kommer att behövas mot japanen. 

Quentin Halys fick ett wildcard till huvudturneringen och behöver inte känna någon som helst press. Vi tror att han kommer att göra det bra mot en Kei Nishikori som allra minst helst – kan man ens säga så? – spelar på grus. Det är en synnerligen tydlig hardcourtspelare. 

Quentin Halys +7,5 game spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet. 

Annons:   Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller. Annons:

 

Speltips:

   
Speltips: Quentin Halys +7,5 game
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  Tidigast 13:00, söndag 26/5 
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo