Speltips inför Kyle Edmund – Yasutaka Uchiyama 11/2: ATP New York

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2020

Yasutaka Uchiyama hade det tungt mot Mikael Ymer i Australian Open, och bör få det lika tungt i mötet med Kyle Edmund i ATP New York den 11 februari 2020.

  Spela Edmund 2-0 till oddset 1,74 hos ComeOn
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit ett par intensiva veckor på tennistouren på slutet och förmodligen har de flesta spelarna nu lagt Australian Open bakom sig. Årets första Grand Slam-turnering är alltid en speciell sådan, och föga förvånande stod Novak Djokovic som mästare igen.

Det är ingen hemlighet att den serbiske stjärnan är som bäst på hardcourt och just i Australien har han varit helt ostoppbar på 2010-talet. I stort sett.

Hur som helst är vi nu mitt i det vakuum som uppstår mellan årets första och andra Grand Slam-turnering. Med turneringar i typ alla världsdelar ser vi nu en mycket utspridd skara spelare på topp 100 i världen.

ATP New York är dock den turnering vi gillar att följa vid det här läget. Anledningen är också att matcherna lämpligt nog spelas på kvällstid i Sverige. På tisdagskvällen ska vi bland annat sätta tänderna i mötet mellan Yasutaka Uchiyama och Kyle Edmund.

Annons:

Kyle Edmund är vassare

Faktum är att det här blir andra gången någonsin som spelarna gör upp, och det är Yasutaka Uchiyama som har ett litet övertag på förhand. Detta efter att Yasutaka Uchiyama vann förra årets möte. Då var det en uppladdande möte inför Australian Open.

Den här gången är det tvärtom – och det är Yasutaka Uchiyama som är klar underdog i våra ögon. Spelbolagen är inne på samma spår, och synd är väl det. Det hade såklart varit trevligt att få spela på Kyle Edmund som underdog till ett högre odds.

Men med det sagt är Yasutaka Uchiyama en bra spelare, som dock haft lite svårt att bygga vidare på sitt fjolår. Nu är han baserad av många yngre spelare. I Australian Open var Yasutaka Uchiyama exempelvis direkt svag i öppningsmatchen och förlorade med klara 3-0 mot Mikael Ymer.

Kyle Edmund åkte också ut i första omgången, men har i våra ögon bättre möjligheter att följa upp det med en bra turnering i New York. Nu spelar vi 2-0 till Kyle Edmund, som finns till 1,74 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 200% bonus upp till 1 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: 2-0 till Kyle Edmund
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn
Spelstopp: Spelstopp tidigast 18:00, tisdag 11/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: