Speltips inför Lorenzo Sonego – Adrian Mannarino 27/6: Gräsuppvärmning

Simon Pålsson Publicerat: 26 juni 2019

Adrian Mannarino är solklar favorit inför mötet med Lorenzo Sonego och hoppas vässa formen ytterligare på gräset inför Wimbledon.

Annons:

För andra gången i spelarnas karriär kommer nu Lorenzo Sonego och Adrian Mannarino göra upp i en match på ATP-touren. Det blir ett intressant möte mellan andraseedade Adrian Mannarino och den, i den här turneringen, icke-seedade spelaren Lorenzo Sonego från Italien.

Det absolut mesta pekar på att det blir fransosen Adrian Mannarino som går segrande ur den här striden. Det är på det hela taget bättre, mer rutinerad och mer mångsidig spelare. Med sina många år på touren har 31-åringen samlat på sig värdefull erfarenhet som gör honom värd att räkna med i många turneringar, speciellt dessa som är lite lägre ansedda och som inte lockar till sig de allra bästa spelarna. Då blir han en given titelkandidat.

Men med det sagt var det först i år som Adrian Mannarino äntligen vann sin allra första titel som singelspelare. Detta också på gräs när han tog sig hela vägen fram till final och vann densamma i den holländska turneringen s-Hertongenbosch tidigare den här månaden. Det är bara ytterligare en sak som tyder på god form hos den franske spelaren.

Solklart favoritskap

Nu väntar en italiensk spelare som har vissa fördelar – han är exempelvis klart längre med en fin räckvidd – men som på det hela taget är en sämre spelare. Sedan han blev proffs på ATP-touren 2013 har den numera 24-årige spelaren inte varit rankad bättre än 66. Det som däremot är positivt är att toppnoteringen kommer från den här säsongen, även fall han nu tappat nio placeringar. Totalt har han noll titlar på ATP-touren, men det är ändå en spelare som samlat på sig värdefull erfarenhet.

Lorenzo Sonego har vunnit båda sina matcher i ATP Antalya trots tufft motstånd och det har blivit ganska täta drabbningar. Visst, Joao Sousa och Prajnesh Gunneswaran är spelare som man måste passera om man vill kunna gå långt, men att ha två vinster med sig ger skön energi. I båda matcherna har det dock krävts tiebreak i minst ett av seten.

Samtidigt har alltså Adrian Mannarino fina resultat från förra veckans turnering i Nederländerna och har dessutom bara behövt spela en match den här veckan tack vare sin höga seedning. Därför litar vi blint på att han vinner även den här matchen.

Adrian Mannarino vinner spelas till 1,43 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Adrian Mannarino vinner
Odds:  1,43 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  Tidigast 13:00, torsdag 27/6
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   viaplay logo