Speltips inför Matteo Berrettini – Gael Monfils 4/9: US Open

Simon Pålsson Publicerat: 4 september 2019

Det blir ett skrällspel inför kvartsfinalen i US Open mellan italienaren Matteo Berrettini och fransmannen Gael Monfils onsdagen den 4 september 2019.

Annons:

Det är dags för kvartsfinaler i US Open och på tisdagskvällen, eller snarare natten till onsdag, spelas de två första. Därefter är det dags för kvartsfinalerna att tas i mål dagen därpå. Det är från den här speldagen som vi nu hittat två nya speltips.

I det ena mötet får vi se Matteo Berrettini, en av turneringens stora spelare hittills, ta sig an Gael Monfils. Det här är två spelare som nu plötsligt båda har en fantastisk möjlighet att gå hela vägen till en semifinal i US Open. Väl där väntar med all sannolikhet Rafael Nadal.

US Open har den här sensommaren blivit någonting utöver det vanliga med tanke påa tt flera tungviktare inte kunnat fullfölja turneringen. När Andy Murray ännu inte är frisk – om han någonsin blir det – samtidigt som Novak Djokovic snubblar ut tidigt på grund av en skada är det fri väg för ett par outsiders att gå hela vägen. Det är kul att se hur spelare som Matteo Berrettini och Gael Monfils sett till att steppa upp ordentligt nu.

Matteo Berrettini har bra slagläge

Inför det att italienaren Matteo Berrettini skulle möta Andrey Rublev i åttondelsfinalen trodde vi att 23-åringen skulle få det lite väl tufft och valde faktiskt att backa ryssen. Men Matteo Berrettini steppade upp ännu en gång och vann med klara 3-0 efter en synnerligen stark vecka. Det som är slående med hans spel är just hur han slår. Det är tydligt att Matteo Berrettini träffar bollen på ett underbart sätt just nu.

Gael Monfils då? Jo, det är en spelare som varit framme vid det här läget ett par gånger under sin karriär, men som sällan eller aldrig tar sig längre än så här. Han är rankad 13 i världen och det känns som att han harvat omkring mellan 10-20 under stora delar av sin karriär. Det är ungefär precis så bra han är. Riktigt, riktigt vass. Men aldrig nära att kunna utmana de allra bästa på touren.

Nu ska sägas att fransmannen har en synnerligen god chans att äntligen få spela en semifinal i Grand Slam igen, men vi tänker ändå inte backa honom här.

Matteo Berrettini att vinna är ett gott speltips till hela 2,55 gånger såsen hos Bethard. Ett värdespel när det i våra ögon är vidöppet här.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Matteo Berrettini vinner
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  Tidigast 18:00, onsdag 4/9
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo