Speltips inför Nick Kyrgios – Ugo Humbert 25/2: ATP Acapulco

Simon Pålsson Publicerat: 24 februari 2020

Nick Kyrgios gäller som solklar favorit inför matchen mot Ugo Humbert i ATP Acapulco. Vi rekar med speltips på tennis den 25 februari 2020.

Annons:

Som bekant är vi mitt inne i den period av tennissäsongen som är lite speciell, eftersom det egentligen inte finns några stora turneringar att förhålla sig till. Under en tennissäsong spelas det fyra Grand Slams, och efter januari månad är det ett stort gap på ett par månader innan det är dags för nästa stora Grand Slam-turnering.

Det här ställer större krav på dig som sysslar med betting på tennis, eftersom det gäller att försöka hitta rätt turneringar och värdera vilka matcher som spelarna faktiskt tar på allvar. Under den här fasen av säsongen kan det vara drömläge för spelare lite längre ner på rankingen att faktiskt vinna en titel.

Men det där drömläget gäller inte direkt inför ATP Acapulco, som är en turnering på 500-nivån och som det här året bland annat har Rafael Nadal som en av sina deltagare.

Vårt första speltips från ATP Acapulco kommer dock inför mötet mellan Nick Kyrgios och Ugo Humbert. Det är alltid vanskligt att backa australiensaren, men den här gången har vi en bra känsla om att han kommer att vinna. Det måste vara så att han gäller som favoriter på förhand. Med tydlig marginal.

Nick Kyrgios är vassare

Nick Kyrgios kommer till den här turneringen väldigt utvilad, eftersom han inte spelat någon match sedan han åkte ut ur Australian Open. Det var nästan en månad sedan. Sedan dess har Nick Kyrgios haft lite tid på stranden, och framför allt har han tränat. Det här är mycket möjligt säsongen som han äntligen vecklar ut sin fulla vingbredd.

Om motivationen är på plats kan han slå precis vem som helst, och rimligen bör han vara ganska sugen på att lira tennis igen efter att ha haft ledigt under fyra veckors tid.

Ugo Humbert är en 21-årig talang som spås en fin framtid, men som inte är i närheten av sin fulla potential än. Han är i för sig rankad 44 och har redan visat att han håller på hög nivå, men steget från 44 upp till de allra bästa är fortsatt stort inom tennisens värld. Det hrä är en spelare som spelat tre (!) turneringar sedan Australian Open, och som bäst tagit sig till en semifinal i den lilla turneringen i Delrey Beach.

Nick Kyrgios bör vinna här. Det spelas till 1,54 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nick Kyrgios vinner
Odds: 1,54
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tidigast 00:00, tisdag 25/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo