Speltips inför Nicolas Jarry – Juan Ignacio Londero 21/7: Final i ATP Båstad

Simon Pålsson Publicerat: 21 juli 2019

Ett härligt speltips är det vi rekar inför söndagens final i ATP Båstad mellan tjecken Nicolas Jarry och argentinaren Juan Ignacio Londero den 21 juli 2019.

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset

Annons:

Efter en intensiv vecka med tennis i den beryktade tennisveckan i Båstad är det nu dags för söndagens stora final. Det blir inte en särskilt namnkunnig tillställning den här gången, inte minst mot bakgrund av vilka tidigare det alltså finns av ATP Båstad genom åren. Eller vad sägs om Robin Söderling, Rafael Nadal och David Ferrer? Riktigt på den nivån är vi inte numera.

Med det sagt ska det bli intressant att följa matchen mellan Nicolas Jarry och Juan Ignacio Londero. Att två oväntade spelare tagit sig långt tyder trots allt på att båda tagit ATP Båstad på största allvar och det är glädjande i sig. Dessutom är det här nu en gyllene chans för såväl Nicolas Jarry som Juan Ignacio Londero att äntligen knipa en fullvärdig titel på ATP-touren.

Juan Ignacio Londero har visserligen en titel sedan tidigare, men den kom så sent som tidigare i år på hemmaplan i Corboda. Även där var det en turnering (grus) som rätt få tunga spelare ställde upp i.

Faktum är att Juan Ignacio Londero fick möta just Nicolas Jarry i kvartsfinalen hemma i Argentina. Den gången vann han med klara 2-0 efter ett snabbt första set och ett andra set som gick hela vägen till tiebreak. Där och då visade Juan Ignacio Londero att han har lite edge på Nicolas Jarry, även fall det där är oerhört flyktigt.

Ett spel baserat på oddsvärderingen

Nicolas Jarry har alltså chansen att för första gången i sin karriär ta en titel på ATP-touren och det vore en ordentlig fjäder i hatten. Just nu är han rankad 64 i världen (ett par placeringar bättre än finalmotståndaren för dagen) men med en rekordnotering på 39 från förra året har tjecken visat sig kapabel till mer.

Märk väl att 23-årige Nicolas Jarry fortsatt är ganska ung på touren och har en fin framtid för sig. Med sina 198 centimeter har han förutsättningar som många andra spelare bara kan drömma om. I just den här spelarens fall tycker vi att den fina längden också kompletteras på ett bra sätt med en oväntat bra rörlighet.

Nicolas Jarry har ett par fina skalper med sig från turneringen i Båstad och bättre chans att vinna en ATP-titel får han inte. Enligt spelbolagens samlade bedömning är han också den klara favoriten på förhand. I våra ögon är det att förvänta sig för mycket av en 23-årig titellös tjeckisk spelare.

Här har argentinaren Juan Ignacio Londero bra chanser att skrälla till 2,20 gånger insatsen att vinna matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juan Ignacio Londero vinner
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  14:00, söndag 21/7
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo