Speltips inför Norbert Gombos – Nick Kyrgios 3/8: Solklar favorit i Citi Open

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2019

Det blir ett spel på favoriten inför den fjärde omgången av ATP Washington där Nick Kyrgios tar sig an Norbert Gombos natten till lördag den 3 augusti 2019.

Annons:

ATP Washington har nu äntligen inletts – eller Citi Open som turneringen officiellt kallas – med flera tunga namn på startkorten. De amerikanska turneringarna har en tendens att locka flera tunga namn, inte minst med tanke på att flera amerikaner är relativt högt upp på världsrankingen.

Ett av de hetare namnen på förhand är Nick Kyrgios. Den 24-årige australiensaren må bara vara rankad runt 50 i världen, men är naturligtvis minst topp 10 när han är i sina bästa stunder. Det är en av få spelare utanför världstrion med Roger Federer, Rafael Nadal och Novak Djokovic som verkligen kan slå alla. Inte minst världstrion.

Men som bekant har Nick Kyrgios uppenbara problem med såväl kontinutet som motivation, för att inte tala om hans koncentrations- och aggressionssvårighet. Med det sagt är australiensaren förmodligen rent talangmässigt den spelare som tydligast har förutsättningarna att bli nästa världsstjärna, inte minst när de andra tunga spelarna längst upp i världstoppen snart lägger av.

Borde bli en enkel vinst direkt

I den första omgången av ATP Washington spelar nick Kyrgios mot Norbert Gombos, en 28-årig slovak i klass och stil med våra svenska spelare Mikael Ymer och Elias Ymer. Alla tre är rankade en bit över 100 i världen och håller för närvarande precis den klassen. Slovaken Norbert Gombos har varit uppe och nosat på betydligt högre placeringar, men är å andra sidan inte tillnärmelsevis en så stor talang rent tennismässigt som Nick Kyrgios.

Det gör att favoritskapet i våra ögon är glasklart inför nattens match i den fjärde omgången av Citi Open. Nick Kyrgios har gått rent så här långt och ser ut att ha kopplat på tävlingshjärnan på en bra nivå. Nu är visserligen Norbert Gombos också vidare till den fjärde omgången, men detta efter att klivit in som Lucky Loser i turneringen. Detta sedan han förlorat kvalfinalen mot Tim Smyczek förra helgen.

Nick Kyrgios är storfavorit och ska ta hem den här vinsten. Det raka spelet lockar, 2-0 i set likaså, men vi fastnar till slut för -4,5 då vi tror på minst ett tidigt break från Nick Kyrgios i matchen. Det är sannerligen en spelare med den kapaciteten.

Nick Kyrgios -4,5 game spelas till hela 2,15 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nick Kyrgios -4,5 game
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  Tidigast 02:30, lördag 3/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   Matchen kan streamas hos ditt spelbolag – fråga!