Speltips inför Pierre-Hugues Herbert – Alex Bolt 14/1: Kval till Australian Open

Simon Pålsson Publicerat: 13 januari 2020

Pierre-Hugues Herbert måste vara favorit inför matchen mot hemmaspelaren Alex Bolt i kvalet till Australian Open.

Annons:

Samtidigt som skogarna runt om i Australien brinner som aldrig förr ska det spelas tennis i världsklass. Sedan ett par veckor tillbaka har världseliten redan befunnit sig på andra sidan jorden för att acklimatisera sig, komma in i tidsomställningen och såklart spela tennis.

ATP Cup har exempelvis avgjorts med det serbiska laget som mästare. En stor anledning till det stavas såklart Novak Djokovic. Den magiske serben ser ut att ha prickat formen fint inför kommande Australian Open.

Det spelas också ett par småturneringar runt om i Australien, inför det att huvudturneringen inleds nästa vecka. Mikael Ymer spelar turneringen i Auckland och hoppas senare kunna kvala sig in till Australian Open. Låt oss hoppas att den svenske talangen fortsätter att göra det bra den här säsongen. Nu är han rankad 76 men ska fortsätta ta fina steg i sin utveckling.

Kvalet till Australian Open pågår hela veckan och i det här speltipset kommer vi att försöka på matchen mellan rutinerade Pierre-Hugues Herbert och hemmahoppet Alex Bolt. Nu är det knappast han som ska gå hela vägen för australiensarna, men han kommer åtminstone ha ett fint stöd i den här matchen mot Pierre-Hugues Herbert.

Annons:

Pierre-Hugues Herbert är bättre

Den 28-årige fransosen Pierre-Hugues Herbert har funnits med på touren länge och är en stabil spelare på topp 100. Det är givet att Pierre-Hugues Herbert är en spelare som inte behöver kvala sig in till mindre turneringar på ATP-touren, utan han prenumererar såklart på en plats i startfältet. Det gör att Pierre-Hugues Herbert också spelat in mycket pengar och har mer rutin än sin motståndare för dagen.

För Alex Bolt är drygt två år yngre, men har ändå inte spelat ihop ens en tiondel av prispengarna som sin motståndare natten till tisdag. Det är en spelare som ligger runt 150-200 på rankingen nästan konstant och som mestadels spelar Challenger. Han har inte kunnat ta det där riktiga, sista steget på seniornivå.

Nu må han ha stödet av hemmapubliken, men det ska väl ändå inte räcka? Han är en klart sämre spelare än sin motståndare och det bör märkas i en så viktig match.

Pierre-Hugues Herbert vinner spelas till 1,53 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Pierre-Hugues Herbert vinner
Odds: 1,53
Bolag: Unibet
Spelstopp:  02:30, tisdag 14/1
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 
Annons:


Annons: