Speltips inför San Francisco 49ers – Cleveland Browns 8/10: NFL Monday

Simon Pålsson Publicerat: 7 oktober 2019

Alla ögon på den amerikanska fotbollen natten till tisdag svensk tid då San Francisco 49ers tar sig an Cleveland Browns.

Annons:

NFL är igång och det har redan blivit en intensiv säsong med många intressanta händelser inte minst utanför planen. Natten till tisdag svensk tid är det dags för lite klassisk Monday Night Football när San Francisco 49ers tar sig an Cleveland Browns på hemmaplan.

Av geografiska och strukturmässiga skäl är det här två lag som inte stöter på varandra särskilt ofta i NFL och faktum att det här blir blott femte gången på 2000-talet som lagen drabbar samman i tävlingssammanhang. I tre raka möten har vi fått se hemmavinster, men med tanke på att vi då syftar på matcher från 2007, 2011 och 2015 är det här ingenting vi lägger någon större vikt på. Det går helt enkelt inte att säga någonting om historiken mellan lagen.

Å andra sidan kan vi konstatera att det ofta – i just den här typen av matcher – är en större fördel för hemmalaget som då slipper ta en lång resa och som slipper besöka en arena och stad som man inte har någon erfarenhet av sedan tidigare. Hemmaplansfördelen blir generellt sett lite mer påtaglig i den här typen av framlottade möten som inte bottnar i geografisk indelning.

Annons:

Ett givet överspel

Om vi ser till inledningen på just den här säsongen kan vi konstatera att San Francisco 49ers ser ohyggligt heta ut med tre raka vinster. Det är inte bara tre raka vinster i sig, utan det är sättet som dessa vinster kommit på. De två första matcherna för säsongen varpå bortaplan och då vann laget med 14 respektive 24 poäng. Det är vansinnigt imponerande när man inte ens spelar på sin egen hemmaplan.

Mot topplaget Pittsburgh Steelers senast blev det en fyra poäng stor seger på hemmaplan, varpå poängskörden nu alltså är maximal för San Francisco 49ers så här långt.

Cleveland Browns har blandat och gett betydligt mer under sin inledning på den här säsongen, med två vinster och två förluster hittills. Det som är intressant är att båda vinsterna kommit på bortaplan. Där har man visat sig vara otroligt starka med en offensiv inställning som verkligen burit frukt. Det är just när offensiven hamnar i fokus som det här laget imponerar allra mest.

Över 47 poäng (asian handicap) spelas därför till 1,92 gånger såsen hos Bethard. Vi ser framför oss en offensiv historia – igen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 47 poäng (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  02:15, tisdag 8/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 
Annons: