Speltips inför Stan Wawrinka – Daniil Medvedev 3/9: Formtoppen i US Open

Simon Pålsson Publicerat: 3 september 2019

Det är dags för ett speltips inför kvartsfinalen i US Open mellan Stan Wawrinka och Daniil Medvedev tisdagen den 3 september 2019.

Annons:

Det har varit en helt fantastisk första vecka i US Open och på tisdagen är det så äntligen dags för nästa, mer avgörande fas i turneringen att ta plats på banorna i New York. Det är nämligen dags för kvartsfinaler och det som väntar är sannerligen inte vad som helst. Stan Wawrinka tar sig an veckans stora man – Daniil Medvedev.

Det råder ingen tvekan om att det är ryssen Daniil Medvedev som varit snackisen under den första veckan i US Open. Vid inte mindre än tre tillfällen har Daniil Medvedev blivit bötfälld för sitt beteende kring matcherna, men i ärlighetens namn tänker vi rida ut till hans försvar.

Daniil Medvedev har blivit ordentligt utbuad, häcklad och provocerad av den inte alltid så trevliga amerikanska publiken. Som bekant är reglerna, de etiska oskrivna sådana, för publiken i US Open inte samma som i övriga tävlingar på touren. I mina ögon är det befriande med lite variation, men det är också så att Daniil Medvedev faktiskt har blivit lite väl utsatt.

Så här långt har Daniil Medvedev dock hanterat det på bästa sätt. Bortsett från böterna, som varit på tusentals dollar vid varje tillfällen, har han bara alstrat positiv energi från allt häcklande. Daniil Medvedev har spelat fantastisk tennis och har vid upprepade tillfällen tackat publiken i New York – lätt sarkastiskt såklart.

Annons:

Ett rakt spel i kvartsfinalen

Därför är vi helt säkra på att Daniil Medvedev kliver in i tisdagens kvartsfinal med enormt bra självförtroende. Det råder ingen tvekan om att han har formtoppat lagom till den här turneringen. Dessutom är Daniil Medvedev en enorm talang i tennisvärlden och har länge varit nära att få sitt stora genombrott. Kanske är det nu det kommer?

I kvartsfinalen väntar hur som helst Stan Wawrinka, en svårspelad motståndare med hög potential och som också ser het ut. Han slog ut Novak Djokovic efter att serben slängt in handduken i underläge 2-0 i set. Det går att argumentera för att det blir ett missvisande resultat och prestation med tanke på att Novak Djokovic bevisligen inte var fysiskt redo för att spela.

Daniil Medvedev är i våra ögon en väldigt stark utmanare här och känslan är att han tar Stan Wawrinka av bara farten. Lita på att publiken backar schweizaren.

Daniil Medvedev vinner spelas till hela 2,10 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Daniil Medvedev vinner
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  Tidigast 19:00, tisdag 3/9
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo