Speltips inför Steve Johnson – Nick Kyrgios 28/8: En riktig outsider

Simon Pålsson Publicerat: 28 augusti 2019

Det blir ett spel på en av turneringens största outsiders inför första omgången i US Open där Steve Johnson möter Nick Kyrgios onsdagen den 28 augusti 2019.

Annons:

Den första omgången i US Open fortsätter även på onsdagen och det är tydligt att schemasättarna har ett minst sagt tungt jobb för att ro in alla matcher på ett par dagar. Ett möte som sticker ut i den första omgången är mötet mellan hemmahoppet Steve Johnson och supertalangen Nick Kyrgios.

Nick Kyrgios är rankad som nummer 30 i världen, men har talang för att åtminstone klättra 25 placeringar utan vidare. Steve Johnson må vara rankad i runda slängar 50 placeringar bakom dagens motståndare, men har tidigare varit uppe betydligt högre på rankingen. Dessutom är det en stabilare spelare.

Men när det är Grand Slam räknar vi med att båda spelarna har huvudet på rätt ställe. Det här är dessutom säsongens och årets sista turnering av den här digniteten. Det brukar innebära att man offrar allting, åtminstone om man är en spelare som har potentialen att gå hela vägen.
Annons:

Nick Kyrgios favorit i US Open

Nick Kyrgios har haft en säsong som – sin vana trogen – varit lite upp och ner. Det går aldrig att veta riktigt var man har den australiensiske supertalangen, men vad man vte är att han i sina bästa stunder kan slå precis vem som helst på touren. Nu kliver han in som seedad på plats nummer 28 och slipper därmed de allra bästa spelarna i de första rundorna. Det kan vara precis vad 24-åringen behöver för att få upp ångan.

Det kanske är lika bra att vi kommer ut med händerna över huvudet och erkänner att Nick Kyrgios är lite av en personlig favorit. Det är en spelare som i sina bästa ögonblick spelar en tennis som saknar motstycke och om det är någon som kan slå helt otagbara slag är det Nick Kyrgios. Å andra sidan spelar han med ett högt risktagande, små marginaler och hög intensitet. Det gör att det snabbt kan bli pannkaka av allting.

Men underhållningen är det sällan något fel på.

Märk väl att Nick Kyrgios i US Open får spela på sitt bästa underlag – hardcourt – och det brukar innebära att han också är att räkna med. Steve Johnson är en spelare han spelat mot en gång, men den matchen blev avbruten på grund av skada. Nu tror vi att Nick Kyrgios vill få in en seger mot 29-åringen.

Nick Kyrgios -1,5 set spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nick Kyrgios -1,5 set
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  Tidigast 17:00, onsdag 28/8
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo