Speltips inför Steve Johnson – Tennys Sandgren 10/2: ATP i New York

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2020

Tennys Sandgren borde i våra ögon vara en betydligt större favorit när han på måndagen spelar mot landsmannen Steve Johnsson på ATP-touren i New York.

  Spela sandgren att vinna till oddset 1,76 hos casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fullt ös som gäller i tennisvärlden just nu, och det här är den period på året som är allra svårast för oss utomstående att hänga med i. Annars kan man säga att toppspelarnas schema till stora delar grundar sig på när, hur och var det ska spelas Grand Slam-turneringar.

Men som bekant har årets första – Australian Open – precis avslutats varpå spelarna i den absoluta toppen tagit lite ledigt. Men de mer knegande spelarna kör på och har nu tagit sig till den del av världen där man vill spendera den närmsta tiden.

Då det är långt till nästa Grand Slam – ett par månader för att vara mer exakt – kommer vi nu att få se turneringar på flera håll runt om i världen. Det här gör det än viktigare att hålla koll på uppställningen av spelare i varje turnering. Det avgör inte sällan digniteten, men också hur pass motiverade andra spelare är. Det här kan vara en bra period för mindre bra spelare att knipa titlar.

En sådan spelare tror vi är Tennys Sandgren, som visat fina tendenser på slutet. Nu spelar han turnering på hemmaplan och på måndagen möter han landsmannen Steve Johnson.

Annons:

Tennys Sandgren är favorit

Enligt spelbolagen är det Tennys Sandgren som vi ska hålla som mest trolig att vinna matchen, och det är ett påstående som vi inte egentligen inte känner för att stå ivägen för. Det är en bra spelare som dessutom visat fin form på slutet. Tennys Sandgren är en av de lite yngre spelarna som tagit sig upp på rankingen och som blivit bofast som en spelare för att vara med djupt in i stora turneringar. Det är ingen slump.

Det ska sägas att Tennys Sandgren faktiskt fyller 29 år i år och snart inte får räknas som ung längre. Han må vara två år yngre än Steve Johnson, men har faktiskt varit proffs längre än honom. Det är i våra ögon också talande för skillnaden mellan spelarna.

Steve Johnson har inte visat någon vidare form på slutet och föll faktiskt redan i den första omgången av Australian Open – i för sig mot Roger Federer. Det var samma spelare som Tennys Sandgren föll mot, men då först i kvartsfinalen. Dessutom var amerikanen sju (!) matchbollar ifrån att faktiskt gå vidare. Svindlande.

Tennys Sandgren att vinna spelas till 1,76 gånger såsen hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tenny Sandgren vinner
Odds: 1,76
Bolag: Casumo
Spelstopp: Tidigast 18:00, måndag 10/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: