Speltips inför Yuichi Sugita – Stefano Travaglia 17/10: Stockholm Open

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2019

Stockholm Open står på schemat hela den här veckan. I den andra omgången möts Stefano Travaglia och Yuichi Sugita, som slog ut Elias Ymer.

Annons:

Det blev ingen lyckad första dag med svenskt deltagande när Elias Ymer på tisdagen klev in mot Yuichi Sugita i den första omgången. Det går minsann inte att klaga på den lottning som han hade fått – lättare går väl knappt att få i en första omgång av en ATP-turnering – men nerverna svek.

Elias Ymer var den klart bättre spelarna i första set, men klappade igenom på slutet och förlorade sedan i tiebreak efter att ha kunnat serva hem matchen. Trots flera breakchanser föll han också igenom i det andra setet. Det är anmärkningsvärt hur svårt han har att bibehålla en hög nivå rakt igenom matcherna. Synd, för i sina bästa stunder är det är riktigt fin råtalang.

Det här innebär alltså att Yuichi Sugita nu åker vidare i Stockholm Open. Detta trots att han alltså var i rejält underläge mot Elias Ymer och dessustom föll i kvalfinalen mot Alexei Popyrin. Att som Lucky Looser vara framme i omgång två är imponerande på sitt lilla sätt.

Den 31-årige japanen Yuichi Sugita har en förmåga att hitta vinklar som få andra spelare, inte minst spelare med så hög ranking, men i det stora hela är han för svag. Mot ett stabilare motstånd får Yuichi Sugita det svårt. Nu väntar ett sådant i form av Stefano Travaglia från Italien.

Annons:

Nu tar resan slut för Yuichi Sugita

Yuichi Sugita har egentligen ganska svag form på senare tid och har inte vunnit många matcher under sensommaren. Att han nu tagit sig till andra omgången här är lite bättre än vad han själv räknade med. Det gör att vi tror att Yuichi Sugita nu känner sig ganska avslappnad inför den här matchen. Det finns inte någonting att förlora.

Stefano Travaglia är i våra ögon en bättre spelare just nu. Den 27-årige italienaren är rankad som 83 i världen och har visat fina tendenser här i Stockholm. I första rundan slog han ut den hårt servande ameriknaen Reilly Opelka med 2-1 i set. Imponerande.

Dessutom har Stefano Travaglia 1-0 i matcher mot den japan som nu väntar. Å andra sidan är Stefano Travaglias seger från 2015 och ska kanske inte tas in i beräkningarna för mycket.

Stefano Travaglia imponerade i första omgången. Det gjorde inte Yuichi Sugita.

Därför spelas Stefano Travaglia som vinnare till 1,76 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Stefano Travaglia
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  Tidigast 11:00, torsdag 17/10
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 
Annons: