Speltips Jack Sock – Kevin Anderson 15/7: ATP Newport

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2021

Kevin Anderson och Jack Sock gör upp i den tredje omgången i ATP Newport, en av säsongens sista turneringar på gräs.

Jack Sock - Kevin Anderson

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter ett par månader på europeisk mark har flera spelare på ATP-touren nu letat sig över Atlanten för att spela turneringar på amerikansk mark istället.

En spelare som inte har lämnat USA på ett bra tag är Jack Sock, som knappt spelat några ATP-turneringar alls under säsongen, men som delvis skördat ganska fina framgångar på hardcourt och Challenger sista veckorna.

Men en sak är säker och det är att Jack Sock inte är i sitt livs form, även om han i ATP Newport har fått det att stämma ganska bra redan nu.

Det gör att förhoppningarna inför mötet med Kevin Anderson är ganska höga. Alex Bolt och Yoshihito Nishioka fick båda se sig besegrade av Jack Sock, men mot Kevin Anderson behöver han steppa upp.

Kevin Anderson är en erkänt stark grässpelare och har bland annat gått långt i Wimbledon tidigare under sin karriär.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på ATP Newport

Kevin Anderson har å sin sida lottats mot klart svårare motståndare i Sebastian Ofner och Ilya Marchenko, men i båda matcherna har han gått segrande ur striden med 2-0 i set.

Det är den starka serven som sydafrikanen Kevin Anderson fortfarande lever på och det gör att han åtminstone brukar kunna ta tuffa set till tiebreak eller väldigt långt.

Det räckte inte mot Novak Djokovic i Wimbledon, men Kevin Anderson kunde åtminstone göra hyfsad match av den tillställningen.

Nu tycker jag att Kevin Anderson ska vara favorit och spelat Jack Sock under 12,5 game till 1.80 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Jack Sock under 12,5 game
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, torsdag 15 juli 2021

Jämför odds: