Speltips Joao Sousa – Tennys Sandgren 13/7: ATP Newport

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2021

Grässäsongen fortsätter på amerikansk mark när ATP Newport avgörs den här veckan. Tennys Sandgren är favorit mot Joao Sousa.

Joao Sousa - Tennys Sandgren

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kan man ha ett bättre namn än Tennys Sandgren när det kommer till att vara professionell tennisspelare? Det är en väldigt bra fråga.

Vad man däremot kan ha är en bättre backhand, ett bättre allroundspel och bättre meriter som professionell tennisspelare på ATP-touren. Å andra sidan är Tennys Sandgren den typen av spelare som har det i sig att sprattla till lite mot vem som helst.

Den här gången spelar han mot portugisen Joao Susa, som har en lite liknande karriär bakom sig. Både Tennys Sandgren och hans portugisiske motståndare för dagen har utan tvekan sina bästa dagar bakom sig, men är fortfarande spelare som harvar omkring i mindre ATP-tävlingar och tar sig in till Grand Slams.

Tennys Sandgren är just nu rankad 78 i världen, men har faktiskt varit så bra som 41 i världen så sent som 2019. Dessutom har Tennys Sandgren, till skillnad från många andra spelare på den nivån, en titel under sin karriär och det gör att han alltid har någonting att falla tillbaka på.

Som 29-åring har Tennys Sandgren såklart flera år kvar på den här nivån, men frågan är som sagt om inte de bästa dagarna är bakom honom? Nu får Tennys Sandgren dock spela på hemmaplan och likt många andra amerikanska spelare brukar han vara bättre där.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på ATP Newport

Tennys Sandgren har en lite svagare säsong bakom sig och har bland annat tappat tio placeringar på rankingen, och bara vunnit fem av sina 15 matcher på ATP-touren hittills. Det säger sig själv att det inte räcker särskilt långt.

Däremot är Tennys Sandgren en helt okej grässpelare, som vissa säsonger har velat spela mycket på underlaget. Bland annat 2019 vann han sju av sina tio matcher på gräs.

Joao Sousa är en klart sämre grässpelare och har väl egentligen inga större meriter att skryta med från sådana matcher. Just nu är han rankad 133 i världen efter skadeproblem sista åren – och nu kommer portugisen från en säsong med en vinst (!) på elva försök.

Joao Sousa har varit rankad 28 i världen, men hans bästa dagar är bakom honom. Den saken är väldigt säker.

Tennys Sandgren vinner spelas till 1.66 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Tennys Sandgreb vinner
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 18:20, tisdag 13 juli 2021

Jämför odds: