Speltips Matteo Berrettini – Hubert Hurkacz 9/7: Drömläge

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Matteo Berrettini och Hubert Hurkacz har båda en drömchans att ta sig vidare till final i Wimbledon 2021. Vi rekar med odds den 9 juli 2021.

Matteo Berrettini - Hubert Hurkacz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som det är upplagt för en skräll i årets Wimbledon. Det visste man egentligen redan på förhand, med både Rafael Nadal borta och Roger Federer i allt annat än bra slag.

Nu visade Roger Federer i för sig prov på fina tendenser ändå, fram till att han föll i kvartsfinalen mot polacken Hubert Hurkacz. Matchen slutade 3-0 och det var första gången sedan 2002 som Roger Federer förlorade i raka set i Wimbledon.

Men hur som helst är han nu utslagen och Hubert Hurkacz är framme vid en efterlängtad Grand Slam-semifinal. Det här har visat sig vara en grässpelare av hög rang, även om han hade svårt i ATP Stuttgart och ATP Halle där han båda gångerna föll i den första rundan.

Mot italienaren Matteo Berrettini, som är en erkänd grässpelare, kommer han därmed att stå inför sin troligen tuffaste utmaning hittills. Men med det sagt har Hubert Hurkacz slagit ut självaste Roger Federer och Daniil Medvedev hittills i turneringen.

OMSÄTTNINGSFRI BONUS – 100 KRONOR HOS NO ACCOUNT BET! Gillar du också att slippa omsätta dina bonuspengar? Det är precis vad No Account Bet erbjuder för alla nya kunder. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En lång match väntar

Efter fem spelade omgångar kan vi konstatera att Matteo Berrettini står på två tappade set och att han egentligen varit den klart bästa spelaren i samtliga sina matcher hittills.

Det krävdes att han reste sig mot Felix Auger-Aliassime i kvartsfinalen, men sett över matchens fyra set rådde det ingen som helst tvekan om att Matteo Berrettini var den bättre spelaren. Det måste man ändå ta och säga.

Matteo Berrettini har för övrigt vunnit en och förlorat en match mot Hubert Hurkacz genom åren, men med tanke på att Matteo Berrettini är en erkänt stark grässpelare bör han ha en fördel här. Tänk på att Matteo Berrettini så sent som veckan innan Wimbledon vann en grästitel i London (ATP Queens).

Med det sagt tror jag att servestarke Hubert Hurkacz kommer att ta minst ett set och över 3,5 set spelas till 1,55 gånger insatsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 set
Odds: 1,55
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: Tidigast 14:00, fredag 9 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: