Speltips Mikael Ymer – Emil Ruusuvouri 13/7: ATP Båstad

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2021

ATP Båstad är tillbaka med två svenska herrspelare som slåss om att gå långt i turneringen. Mikael Ymer inleder mot Emil Ruusuvouri.

Mikael Ymer - Emil Ruusuvouri

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med en ganska svag uppställning spelare i årets ATP Båstad är det som upplagt för lite mindre spelare att kunna skrälla sig en bra bit in i tävlingen och den chansen vill exempelvis hemmaspelarna ogärna missa.

Som bekant är det bröderna Ymer som spelar turneringen för svensk del och är det någon som hade kunnat ta sig en bit är det Mikael Ymer, lillebror i brödraparet. Han har ett par starka Grand Slam-turneringar bakom sig under året.

Mikael Ymer har också visat att han är en spelare som kan spela bra på grus, när han tog sig en bra bit i Franska Öppna Mästerskapen tidigare i somras. Det vore inte helt överraskande om han kunde ta sig en bra bit här också.

I den inledande matchen väntar finnen Emil Ruusuvouri, som i för sig verkar vara en talang för framtiden, men som är väldigt färsk i dessa sammanhang och som inte skrämmer mig riktigt än.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En tät match väntar

Samtidigt har Emil Ruusuvouri ett par starka resultat bakom sig och höll bland annat på att skrälla mot Marcos Giron i den första omgången i Wimbledon senast. Men där åkte han trots allt ut i den första rundan.

Även om man kan argumentera för att Emil Ruusuvouri gör det bra i enstaka matcher och faktiskt stretar emot mot bättre spelare kan man ändå inte undgå det faktum att han väldigt sällan har tagit sig långt i ATP-turneringar. Snarare tvärtom.

Mikael Ymer däremot har meriterande vinster mot bland annat Jo Wilfried-Tsonga och Gael Monfils med bara några veckor på nacken. Det är en stor skillnad mot vad Emil Ruusuvouri har klarat av.

Här tror jag att Mikael Ymer är given favorit och äntligen kanske vi kan se en hemmaspelare i Båstad som faktiskt lever upp till förväntningarna också.

Mikael Ymer vinner spelas till 1.58 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Mikael Ymer vinner
Odds: 1.58
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:40, tisdag 13 juli 2021

Jämför odds: