Speltips Novak Djokovic – Denis Kudla 2/7: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 2 juli 2021

Novak Djokovic är spelbolagens enorma favorit inför matchen mot Denis Kudla i Wimbledon. Blir det en ny vinst för världsettan?

Novak Djokovic - Denis Kudla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En del menade på att Novak Djokovic såg riktigt trött och seg ut i den inledande omgången mot Jack Draper, där serben överraskande nog förlorade första set men sedan vann med 3-1. Men faktum är att vi har sett den typen av insatser tidigare från Novak Djokovic.

Mycket kan man säga om Novak Djokovic, men att det är en spelare som inte vet i vilka matcher han behöver lägga sin fulla energi och koncentration kan man inte säga. Det är snarare det som Novak Djokovic gör så himla bra. Att hela tiden vara redo – men inte ödsla onödig energi på vägen fram.

Många pratar om vad det är som krävs för att vinna en Grand Slam-turnering, som är betydligt längre och som dessutom avgörs i tresetare. Att kunna ödsla så lite energi och fokus som möjligt mot sämre motståndare, men ändå ta sig vidare, är verkligen en nyckelfaktor.

Det gör att Novak Djokovic redan nu känns som den givna kandidaten till att vinna Wimbledon 2021 och redan inför turneringen var vi framme med ett speltips som höll Novak Djokovic i favoritrollen. Då var oddset runt 1.75 gånger insatsen och hittills finns det ingen anledning att omvärdera varför det är en bra investering.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Novak Djokovic är för bra

Novak Djokovic spelar nu mot Denis Kudla från USA i den tredje omgången och det är en motståndare som serben spelat mot två gånger tidigare i karriären.

2019 vann Novak Djokovic med klara 3-0 mot samma spelare i Wimbledon och samma år kunde han också enkelt vinna (blankt) mot Dennis Kudla i US Open.

Oturligt nog för Denis Kudla har han lottats att spela mot Novak Djokovic i den här typen av matcher. Alltså i stora Grand Slam-turneringar. Säga vad man vill, men då är det oerhört sällan som Novak Djokovic inte gör jobbet hela vägen in i mål.

Under 29,5 game totalt I matchen spelas till 1.70 gånger insatsen hos Lucky Sports. Det är alltså ett spel som bygger på att Novak Djokovic vinner med 3-0 och med god marginal i seten.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 29,5 game totalt
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 15:30, fredag 2 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: