Speltips Novak Djokovic – Denis Shapovalov 9/7: Drömläge

Simon Pålsson Publicerat: 8 juli 2021

Denis Shapovalov ger såklart inte upp på förhand, men gäller som stor underdog inför mötet mot Novak Djokovic i Wimbledon den 9 juli 2021.

Novak Djokovic - Denis Shapovalov

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bara det faktum att Denis Shapovalov har tagit sig hela vägen fram till en semifinal i Wimbledon är ingenting annat än djupt imponerande, med tanke på att kanadensaren fortfarande är en ung och relativt oprövad spelare.

Men det här är också den främsta framgång som Denis Shapovalov har haft i en Grand Slam-turnering och drömmen om att faktiskt ta det ett steg längre lever fortfarande. Det vore såklart konstigt att inte våga drömma.

Mot Novak Djokovic har Denis Shapovalov vunnit en av sina sju matcher på ATP-touren, men inför den här matchen är det fyra raka vinster för serben som gäller. Dessutom möter han en Novak Djokovic som alldeles uppenbart är i storform.

Man kan argumentera för att Novak Djokovic har haft tur med lottningen, men han är också förstaseedad och har förtjänat en sådan väg. Dessutom är spelare som Kevin Anderson och Marton Fucsovics erkänt bra på gräs och hade kunnat ställa till det för Novak Djokovic, men det kunde man helt enkelt inte förmå att göra.

Nu gäller Novak Djokovic därmed som både spelbolagens och vår stora favorit inför matchen mot Denis Shapovalov.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  Hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Denis Shapovalov har ett imponerande psyke

En sak som många unga spelare saknar är förmågan att spela jämnt, men också att resa sig från mörkare stunder. Men om det är någonting som jag personligen gillar med Denis Shapovalov är det förmågan att faktiskt ta sig in i matcher gång på gång.

Mot Karen Khachanov i onsdagens kvartsfinal fick han visa prov på just det, när underläge 2-1 i set vändes till vinst 3-2 i matchen. Han var också illa ute mot grässpecialisten Philipp Kohlschreiber i den första rundan, men också då vann Denis Shapovalov med 3-2.

Känslan är att Denis Shapovalov är i väldigt bra slag och om det är någon gång han ska kunna ställa till det så är det kanske nu. Samtidigt har han inte riktigt den högstanivån att han kan in och sätta tonen mot Novak Djokovic.

I Franska Öppna såg vi ett par gånger hur Novak Djokovic hade svårt att vara mentalt påkopplad direkt i början och det är kanske det som är chansen för Denis Shapovalov. Men annars litar jag blint på att Novak Djokovic löser detta ganska enkelt.

Denis Shapovalov under 13,5 game spelas till 1.77 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Denis Shapovalov under 13,5 game
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Tidigast 14:00, fredag 9 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: