Speltips & odds Franska Öppna 2021: Vem vinner Roland Garros?

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2021

Vilken tennisspelare kommer att vinna Franska Öppna Mästerskapen på herrsidan säsongen 2021? Det är frågan inför turneringsstarten.

Roland Garros 2021

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Redan på söndagen är det dags att smyga igång huvudturneringen, efter att kvalveckan är över och att Elias Ymer, som enda svenska hopp i kvalet, ramlat ur turneringen redan i den första kvalrundan.

Nu finns Mikael Ymer kvar i mixen och lillebror ska spela den första omgången, där han har lottats att spela mot Roberto Carballes Baena. Det är självklart att han gäller som underdog inför den matchen, med tanke på att spanjoren trivs som allra bäst just på gruset.

Som bekant är Franska Öppna, eller Roland Garros som är det officiella namnet, en turnering som spelas på grus i den franska huvudstaden Paris.

Rafael Nadal har vunnit turneringen nästan alla gånger han har ställt upp, sånär som på 2016 när han förlorade mot Novak Djokovic i finalen och 2009 när han åkte ut mot Robin Söderling under finalveckan.

Faktum är att världens bästa grusspelare genom alla tider, Rafael Nadal, faktiskt bara har förlorat totalt två matcher på gruset i Paris. Det är helt vansinniga siffror. En del menar på att det är Robin Söderlings förtjänst att Roger Federer, som vann 2009, har kunnat vinna turneringen.

Odds på Roland Garros

Naturligtvis är det också Rafael Nadal som är favorit den här gången och det finns ingen som helst anledning att förvänta sig någonting annat än en väldigt taggad spanjor. Det är han som är Kungen av Paris och har så varit sedan 2005 när han vann första gången.

2015 ställde han som bekant inte upp på grund av skada, men annars har han vunnit alla år förutom 2009 och 2016 som vi tidigare har nämnt.

Novak Djokovic är, bortsett från Robin Söderling, den enda som har kunnat slå Rafael Nadal på gruset i Paris och visst är han den enda utmanaren nu också? Next Gen med spelare som Dominic Thiem i spetsen i all ära, men riktigt där är man inte än.

I mina ögon har Rafael Nadal redan visat fin grusform och jag kan inte se hur någonting ska kunna stoppa honom. Spelbolagen dukar upp lite olika odds, men alla har Rafael Nadal som favorit.

1,83 gånger pengarna spelas hos Bet365 på att Rafael Nadal blir mästare igen. Det blir titel nummer 14 isåfall.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Rafael Nadal vinner Roland Garros
Odds: 1,83
Bolag: bet365
Spelstopp: Roland Garros inleds söndag 30 maj 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: