Speltips Rafael Nadal – Jannik Sinner 7/6: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2021

Jannik Sinner fick kämpa sig förbi Mikael Ymer i den tredje omgången, men när Rafael Nadal väntar den 7 juni 2021 i Roland Garros bör det ta stopp.

Rafael Nadal - Jannik Sinner

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Precis som vanligt är spanjoren Rafael Nadal stor favorit inför hela Franska Öppna Mästerskapen, en turnering där han under sin långa karriär endast har förlorat två matcher. Det säger en hel del om vilken enorm nivå han håller på grus.

En del menar på att den nyblivna 35-åringen kommer att ha tappa med tiden, men än så länge finns det egentligen inte jättemycket som pekar i den riktningen. Next Gen försöker ställa till det, men det är fortfarande Rafael Nadal som är bäst på grus, och han tillsammans med Novak Djokovic som dominerar sett över hela tennissäsongen. Även om det kommit inte lite mer skador i karriärerna på slutet.

Efter tre omgångar i Franska Öppna finns det ingen anledning att betvivla dominansen från Rafael Nadal, som har tagit samtliga tre matcher i raka set och som faktiskt, trots ganska tuff lottning, inte ens behövt förta sig.

Med andra ord har allting gått enligt plan hittills och det lär innebära att han nu kommer in med full kraft till mötet med Jannik Sinner.

Om det är någon som ska kunna ligga i topp av rankingen så pass länge som Rafael Nadal har gjort, fast om ett antal år, kanske det är Jannik Sinner. En av världens största tennistalanger. Helt klart.

Jannik Sinner väger för lätt

Jannik Sinner har spelat mot Rafael Nadal två gånger tidigare, bland annat i förra årets Franska Öppna Mästerskapen. Men då var vi framme i kvartsfinalen och siffrorna skrevs till 3-0. Men då kunde Jannik Sinner faktiskt ta det första setet till tiebreak.

Men i år har Jannik Sinner förlorat med 2-0 mot Rafael Nadal, fast på hemmaplan i italienska Rom. Inte heller då var Jannik Sinner nära att vinna matchen i slutändan.

Jannik Sinner har under de första omgångarna i årets Roland Garros varit lite krampaktig i mina ögon. Det tycker jag att man såg framförallt i den första omgången, då han hade tur mot Pierre-Hugues Herbert.

Nu senast slog Jannik Sinner visserligen Mikael Ymer med 3-0, men han fick kämpa sig igenom en tuff match mot den defensivt starke svensken. Nu möter han en Rafael Nadal som inte bara har en bra defensiv, utan som framförallt kan kontra.

Under 31,5 game spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365. Det här bör Rafael Nadal ta med god marginal.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 31,5 game
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: Tidigast 16:00, måndag 7 juni 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: