Speltips Reilly Opelka – Corentin Moutet 17/8: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2021

Reilly Opelka gäller som spelbolagens stora favorit när fransosen Corentin Moutet väntar i nästa omgång av ATP Cincinnati.

Reilly Opelka - Corentin Moutet

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För många är Reilly Opelka en spelare som egentligen bara kan serva och som är starkt beroende av att servegamen fungerar som de ska, annars har han ingen som helst chans mot bättre spelare på ATP-touren.

Det är faktiskt lite av en missuppfattning som nu har slagit sig hårt om Reilly Opelka och anledningen är förmodligen att amerikanen också är hissnande 211 centimeter lång. Det är klart att han blir iögonfallande så fort han bara kliver in på en tennisplan.

Men faktum är att Reilly Opelka också har ett förhållandevis bra rörelsemönster – och framförallt en bollträff som håller bra klass när han är i form.

Just nu är Reilly Opelka också i väldigt bra slag och har bland annat med sig ett par starka skalper från ATP Toronto, som spelades förra veckan.

Reilly Opelka vann då både mot Roberto Bautista Agut och Stefanos Tsitsipas efter väldigt starka prestationer, och det var bara Daniil Medvedev som kunde stå som hinder till slut. Där räckte Reilly Opelka inte till finalen.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Reilly Opelka tar revansch

En gång tidigare i karriären har Reilly Opelka spelat mot fransosen Moutet Corentin och då förlorade han med 2-1 efter en tät match i ATP Lyon, en match som alltså spelades på hemmaplan för motståndaren.

Nu är det istället Reilly Opelka som får spela på hemmaplan och även om jag inte tycker att det är en superrelevant poäng är det klart någonting som är till fördel för spelaren som inte har behövt resa eller anpassa sig så mycket.

Moutet Corentin spås en fin framtid, men är inte alls en färdig spelare för den här nivån. Mot en spelare som Reilly Opelka tror jag att han kan väga lite väl lätt när det dessutom är en snabb hardcourt som väntar.

Reilly Opelka vinner spelas till 1.50 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Reilly Opelka vinner
Odds: 1.50
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 16:00, tisdag 17 augusti 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: