Speltips Reilly Opelka – Rafael Nadal 15/5: ATP Rom

Simon Pålsson Publicerat: 14 maj 2021

Semifinaler i ATP Rom på lördagen och Reilly Opelka gäller som stor underdog mot Rafael Nadal, som kan vinna enkelt den 15 maj 2021.

Reilly Opelka - Rafael Nadal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog vore det konstigt om Reilly Opelka inte gällde som enorm underdog inför ett möte med gruskungen Rafael Nadal, som fortsätter att vara precis lika överlägsen på grus som han har varit i alla tider.

Som bekant är Rafael Nadal en spelare som fortfarande bara har två förluster i världens största grusturnering, Franska Öppna, och det säger någonting om hur bra han är när det gäller på det här underlaget.

Nu är vi framme vid final i ATP Rom och det innebär alltid att matcherna är någonting utöver det vanliga. Det är nu som han orkar steppa upp och med Franska Öppna inom kort vill han spetsa till formen så bra det bara går. Den saken är säker.

Reilly Opelka ska inte vara en tennisspelare som har det i sig att ställa till det för Rafael Nadal. Det är helt enkelt klasskillnad mellan spelarna.

Reilly Opelka har med det sagt imponerat den här säsongen på grus och faktum är att det här är en spelare som fortfarande bara är 23 år gammal. Personligen är jag inget större fan, det är jag sällan av långa hårdservande spelare som inte är bra på mycket annan, men ibland spelar han effektivt.

Odds på ATP Rom

Reilly Opelka har tagit sig förbi formstarka Aslan Karatsev i tredje rundan, och har vinster i raka set i samtliga fyra omgångar hittills. Men det spelschema som han har haft är väldigt, väldigt enkelt jämfört med vad Rafael Nadal har spelaet mot.

Rafael Nadal har spelat mot kommande världsspelaren Jannik Sinner, mot närmande världsspelaren Denis Shapovalov och nuvarande världsspelare Alexander Zverev. Ingen har blivit svår nog för att stoppa Rafael Nadal, även om det krävdes tiebreak för att vända och vinna mot Denis Shapovalov.

Det här blir första gången som dessa båda spelare möts, men Rafael Nadal bör inte ha några problem med Reilly Opelka. Det har han sällan med hårt servande spelare på grus. Det är inte det ultimata underlaget för hårda servar.

Rafael Nadal -4,5 spelas till 1,72 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rafael Nadal -4.5
Odds: 1,72
Bolag: Betsafe
Spelstopp: Tidigast 11:00, lördag 15 maj 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: