Speltips Roger Federer – Lorenzo Sonego 5/7: Framtiden

Simon Pålsson Publicerat: 5 juli 2021

Lorenzo Sonego är framtidens tennisstjärna, men kan han skrälla redan nu mot Roger Federer i Wimbledon den 5 juli 2021?

Roger Federer - Lorenzo Sonego

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som den här turneringen i Wimbledon har varit allt man hoppades på, efter att förra årets turnering fick ställas in med kort varsel till följd av coronapandemin som i den stunden lamslog samhället.

I år är turneringen inte bara igång, utan läktarna är också mer eller mindre helt öppna. Det är ett par veckor kvar innan det brittiska samhället enligt Boris Johnson ska öppnas helt och hållet, men redan nu är restriktionerna väldigt lättade och det innebär bland annat mycket folk på tennisläktarna i landet. Som vi har längtat efter det.

Roger Federer är tillbaka från sin skada och ser ut att vara ganska rapp när han spelar, även om han hade det tufft mot Adrian Mannarino i den första omgången. Då kunde han till slut vinna efter att fransosen slängt in handduken.

Men annars tycker jag att Roger Federer har sett överraskande pigg ut och vi vet alla att han är närmast ostoppbar på Wimbledons gräs när han är i form. Riktigt där är han inte nu – och det ska nog extremt mycket till för att schweizaren ska kunna gå hela vägen.

Det är inte helt omöjligt att det tar stopp redan mot Lorenzo Sonego, men jag tycker att Roger Federer korrekt nog är favorit här. Lorenzo Sonego är inte en spelare med rutinen för att slå ut Roger Federer, förutsatt att inte fysiken sätter stopp för den forne världsettan.

SVERIGES BÄSTA BONUS? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lorenzo Sonego stretar emot

Samtidigt är jag övertygad om att Lorenzo Sonego har det i sig att streta emot och få med sig minst ett set i matchen. Det är inte omöjligt att han plockar två, eller rent av vinner matchen heller. Men riktigt där tror jag som sagt inte att Lorenzo Sonego är.

Lorenzo Sonego har haft en mycket gynnsam lottning hittills och har egentligen inte fått möta riktigt bra motstånd än. James Duckworth är en stabil grässpelare, och honom kunde Lorenzo Sonego slå med 3-0 senast, men det är knappast spelare som är på den nivå som han nu ska till att möta.

Lorenzo Sonego har en match tidigare mot Roger Federer, när han föll med hela 3-0 på gruset i Paris för två år sedan. Men då var Lorenzo Sonego inte alls lika välutvecklad som spelare som han är idag, och Roger Federer var snäppet fräschare än vad han nu kan uppbåda.

Med allt det här sagt litar jag på att Roger Federer inte bara tar kommandot här, utan också dominerar händelserna under stora stycken.

Roger Federer över 20,5 game spelas till 1.93 gånger krämen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roger Federer över 20,5 game
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, måndag 5 juli 2021
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: