Speltips Tommy Paul – Stefanos Tsitsipas 20/5: ATP Lyon

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

Det är fortsatt uppladdning inför Franska Öppna som gäller, där Stefanos Tsitsipas nu gäller som klar favorit mot Tommy Paul i ATP Lyon.

Tommy Paul - Stefanos Tsitsipas

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu närmar sig Roland Garros eller Franska Öppna Mästerskapen med stormsteg och för att kliva in i den storturneringen med största möjliga förhoppningar laddar nu alla stora spelare runt om i världen upp med mindre grusturneringar.

ATP Rom spelades förra veckan och innan dess fick vi se ATP Madrid, två av försäsongens (om vi får kalla det så i tennisvärlden) största turneringar på grus. Men det är huvudnumret Roland Garros som verkligen lockar.

Rafael Nadal gäller alltid som favorit, men en som skulle kunna ställa till det för spanjoren är Stefanos Tsitsipas. Han laddar nu upp med matcher i franska Lyon.

I ATP Rom såg han ganska stark ut och slog ut tunga spelare som Marin Cilic och Matteo Berrittini, men föll sedan mot Novak Djokovic i kvartsfinalen med 2-1 efter att ha gjort en väldigt bra match i perioder.

Stefanos Tsitsipas åkte ut redan i åttondelsfinalen i ATP Madrid och har behövt en del formvässande för att nå tillbaka till sin höga nivå. Men jag tror att han kommer att vara mycket motiverad i Lyon där han också har en titelchans.

Stefanos Tsitsipas vinner

Nu spelar Stefanos Tsitsipas mot en amerikansk spelare vid namn Tommy Paul, en spelare som trots att han är ett år äldre inte är tillnärmelsevis lika bra som Stefanos Tsitsipas. Det handlar inte minst om att han inte besitter samma talang.

Detta är två spelare som har spelat mot varandra en gång tidigare och då vann Stefanos Tsitsipas med klara 2-0, trots att det var amerikanen som spelade på hemmaplan i Washington.

Tommy Paul har redan spelat en match i Lyon och vann då mot Jo-Wilfried Tsonga, en spelare som verkligen har sina bästa dagar bakom sig. Det tror jag inte att Stefanos Tsitsipas har. Han kommer bara att bli bättre och bättre.

Stefanos Tsitsipas 2-0 spelas till 1,48 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Stefanos Tsitsipas 2-0
Odds: 1,48
Bolag: Betsae
Spelstopp: Tidigast 10:30, torsdag 20 maj 2021
TV:  eurosportplayer logo
Stream:  eurosportplayer logo

Jämför odds: